Kategoriler
Proje Haberleri

Villa Vela Şile satışa sunuldu

Şile’de yer alan villa projesi Kopuz Gayrimenkul Yatırım A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi İstanbul Avrupa yakası Şile ilçesi Ahmetli köyünde yer almaktadır. Projede villa tipleri neler? Villa Vela Şile projesinde fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Villa projesi Şile merkezine ve Ayazma Şile plajına 5 dakika mesafedeki arsa alanı üzerinde yükselmektedir. Söz konusu proje 3 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Projede 12 adet ikiz villa, 2 adet tekli villa olmak üzere toplam 14 adet villa yer almaktadır.

Şile villa projesinde yer alan tekli villalar brüt 178 metrekare alana sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Projede yer alan ikiz villalar ise brüt 156 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır. 178 metrekare brüt alana sahip tekli villalar net olarak ise 158 metrekare alana sahiptir. 156 metrekare alana sahip olan ikiz villalar ise net olarak 140 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Villa projesinde kamera sistemi, müstakil yüzme havuzu, ses yalıtımı, ısı yalıtımı gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca projede otopark, uydu sistemi, güvenlik, su deposu, açık yüzme havuzu gibi sosyal alanlar da yer almaktadır.

Villaların içerisinde hilton banyo, parke zemin, teras, duşakabin, interkom sistemi mevcuttur. Ayrıca villalarda yerden ısıtma, ebeveyn banyosu, ısı cam, pvc doğrama ve şömine yer almaktadır.

Villa Vela Şile fiyatları ne kadar?

Projede yer alan villaların fiyatları, villa tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda yer alan villaların fiyatları 1 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

156 metrekare brüt alana sahip iki villalar 1 milyon 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

178 metrekare brüt alana sahip tekli villalar 2 milyon 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut kredisi kullanarak villa sahibi olmak isteyenler için proje krediye uygun durumdadır. Projenin 2022 yılı Mart ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği villa projesi Ahmetli, Taylan Sokak, No : 4, 34980 Şile / İstanbul posta adresinde yer almaktadır. Villa projesi Ayazma Şile plajına 5 dakika mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0 216 711 07 07 ve  0 533 642 36 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayrıca Whatsapp üzerinden de 0 533 642 36 71 numaralı telefondan görüşme yapabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…