Kategoriler
Proje Haberleri

Villa’de Piar Haziran 2021’de teslim

Arizon Yapı tarafından İstanbul Silivri’de hayata geçirilen Villa’de Piar projesi Villa’de serisinin ilk etabı olarak hayata geçiriliyor. Silivri’de hayata geçirilen proje görücüye çıktı. İlk gün 12 konutun satışının gerçekleştiği projede yer alan dairelerin fiyatları 390 bin TL’den başlıyor 780 bin TL’ye kadar yükseliyor.

20 milyon 143 bin 463 metrekare büyüklüğe sahip orman ile çevrili, İstanbul, Silivri İlçesi’nin Balaban mevkiinde yer alan konut projesi 11 bin 150 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Proje özellikleri neler?

Toplam 42 adet bahçeli konuttan meydana gelen proje lansman dönemine özel uygun fiyatlarla satışı devam eden Villa’de Piar Silivri projesinden konut sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor.

Son yıllarda Türkiye’de de tercih edilmeye başlayan loft konseptli 6 metrelik yüksek tavan yapısı ile dikkat çeken Villa’de Piar projesi geniş pencere detayları ile de kullanıcılarına oldukça ferah bir iç mekan alanı sağlıyor.

Projede daire tipleri neler?

3 tip konut seçeneğinden meydana gelen konut projesinde 3+1 tip daireler yaklaşık 270 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Bu tip daireler bahçe içinde 100 metrekare brüt alana sahip. Projedeki 2+1 tip daireler yaklaşık 250 metrekare olarak tasarlandı. Bu tip daireler bahçe içinde 92 metrekare brüt alana sahip. Projedeki 1+1 tip daireler ise yaklaşık 150 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Bu tip dairelerin ise bahçe içinde ve 47 metrekare brüt alana sahip.

Villa’de Piar fiyatlar ne kadar?

100 bin TL peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunulan Villa’de Piar Silivri projesinde yer alan dairelerin fiyatları 390 bin TL’den başlıyor 780 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Villa’de Piar projesinin sosyal alanları içerisinde spor alanı, çocuk oyun alanı, parkur alanı, açık sinema alanı ile kamp ve mangal alanları gibi bir çok alan yer alıyor.

Villa’de Piar teslimleri Haziran 2021’de

Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen proje alıcılarına müstakil bahçeli, güvenlikli, ferah yüksek iç mekana sahip, sosyal ve yeşil alanları ile hem şehre yakın hem de huzur dolu bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor. Projede ilk teslimlerin 2021 yılı Mayıs ayında yapılması planlanmaktadır. Projede daire sahiplerine son teslimlerin ise 2021 yılı Haziran ayı içerisinde yapılması planlanmaktadır.

Villa’de Piar projesinde çocuklar için Survivor spor parkuru, açık hava sinemasına, çocuk oyun alanları, piknik alanı, kamp ateşi etkinliği alanı gibi bir çok alan yer alıyor. Proje Değirmendere göletine 13 dakika, denize 18 dakika, Silivri sahiline 26 dakika, Danamandıra Gölü’ne 26 dakika ve Kıyıköy’e ise 70 dakika mesafede yer alıyor.

Tel: 0530 683 70 94