Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Villa’de PIAR projesinde ön lansmana özel fiyatlar

Arizon Yapı A.Ş. tarafından imzalanan Villa’de PIAR projesi, Silivri’de inşa ediliyor. Önümüzdeki yılın haziran ayında teslimlerine başlanması beklenen projede, bahçeli ev ve villalar kuruluyor. TEM Otoyolu’na dört dakikalık mesafeye konumlandırılan proje, Beylikdüzü’ne 45 dakikalık uzaklıkta yer alıyor.

Yeşil alanlarla kaplı olan proje, 20 milyon 143 bin 463 metrekarelik ormanlık alanı da çevresine alıyor. Kıyıköy’e 66 kilometrelik mesafede bulunan projede, güneş panelleriyle elektrik enerjisi üretmek mümkün durumda.

Evlerinde akıllı ev sistemine yer verildiği projede, konut içerisindeki elektrik, su ve doğal gaz ayarlarını uzaktan yönetebilme olanağı tanılıyor. Projede, ön lansmana özel fiyatlar sunuluyor.

Villa’de PIAR projesinde sosyal alanlar

Balaban Mahallesi’nde inşa edilen Villa’de PIAR projesinde, çocuklar için survivor spor parkuru, açık hava sineması, çocuk oyun alanları ve piknik alanları bulunuyor. Kamp ve mangal alanlarına sahip projede kamp ateşi etrafında etkinliklerin yapılması bekleniyor.

Projenin bin 200 metrekarelik alanını yeşil alanlar oluşturuyor.

Projedeki villa seçenekleri neler?

Villa’de PIAR projesinde, 42 adet bahçeli doğa evleri denilen konutlar bulunuyor. İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunan projede; bahçeli, loft villa tipleri inşa ediliyor. Projeye, üç ayrı villa tipi eşlik ediyor. Bir odalı ve bir salonlu müstakil villalar, brüt 47 metrekare büyüklüğüne sahip. Bu villa tipinin bahçe alanıysa yaklaşık 150 metrekare büyüklüğünde.

Danamandıra Gölü’ne 28,3 kilometrelik mesafede yer alan projedeki iki odalı ve bir salonlu ve 250 metrekarelik bahçe alanına sahip villalar, brüt 92 metrekare büyüklüğüyle inşa ediliyor. Silivri sahiline 27,2 kilometrelik mesafede yer alan projedeki üç odalı ve bir salonlu müstakil villaların brüt değeriyse 100 metrekare.

Denize 19,8 kilometrelik mesafede bulunan projedeki 3+1 müstakil villa tiplerinin bahçe alanıysa yaklaşık 270 metrekare büyüklüğünde.

Villa’de PIAR projesinde lansmana özel fiyatlar

Projedeki villaların örneği, potansiyel müşterilerine sunulurken projedeki villalar, lansmana özel olarak 390 bin lira ile 590 bin lira arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor.

Telefon: 0530 683 70 94

Elektronik Posta: [email protected]