Kategoriler
Proje Haberleri

Village Life Keşan satışları başladı

Village Life Keşan projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Edirne’nin Keşan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özbingöl İnşaat Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 6 blok ve 36 adet dubleks villa bulunmaktadır. Bu dubleks villalar 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde toplam 6 blok ve 36 adet dubleks villa bulunmaktadır. Bu dubleks villalar 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dubleks villaların büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca bu konutların net büyüklüğü ise 85 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca yüzme havuzu ve geniş peyzaj alanları bulunmaktadır. Barbekü alanı yanında lavabo yer almaktadır. Her villanın kendisine ait su deposu bulunmaktadır. Şömine ile ısınma imkanı sağlanmaktadır. Elektrikli kombi ve doğalgaz uyumlu kalorifer sistemi yapılmaktadır. Üstelik zemin terası dışında villaların üst kattında balkon mevcuttur.

Village Life Keşan konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Edirne’nin Keşan İlçesi Erikli köyünde bulunmaktadır. Kendi kendini temizleyebilen Körfez olan Saros’a yakın mesafededir. Ayrıca bu proje Edirne’den 150 kilometre, İstanbul’dan ise 250 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.
Village Life Keşan projesinde başlangıç fiyatı ile satışlar başlamıştır. Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks villaların fiyatı 725.000 TL ile 775.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (538) 302 11 17 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version