Kategoriler
Proje Haberleri

Villarima Kaleköy projesinde satışlar başladı

Rimay İnşaat firması tarafından İzmir İli, Menemen İlçesi, Villakent’te hayata geçirilen Villarima Kaleköy projesinde satışlar başladı. peki projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Tüm bu sorunların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Rimay İnşaat, İzmir, Menemen, Villakent’te 31 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde Villarima Kaleköy projesini hayata geçiriyor. Toplam 150 adet bağımsız bölümden meydana gelen projede erken teslim ve hemen tapu fırsatı da sunuluyor.

Villarima Kaleköy özellikleri neler?

Rimay İnşaat firması İzmir, Seyrek’te hayata geçirdiği butik konut projesini tamamlandı. Firma bu projenin tamamlanmasının ardından, Villakent bölgesinde yer alan yeni projesine başladı. Yüzde 85’i yeşil alana ayrılmış olan bu projede müstakil villalar, ikiz villalar, özel terası ve bağımsız girişleri olan 2 veya 3 katlı villalar olmak üzere alternatif bağımsız bölümler yer alıyor. projede homeofis olarak kullanılabilecek alanlar da yer alıyor. Böylece projede yer alan sakinler çalışma alanlarına sahip olabilecekler.

Villarima Kaleköy projesi sadece villa bahçelerindeki yeşil alanlarla, ortak iç bahçelerle değil, hemen önünde yer alan 45 bin metrekare büyüklüğündeki park ve 20 yıllık ağaçlardan meydana gelen koru ile çevrili.

Projede fiyatlar ne kadar?

Villarima Kaleköy projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir.

  • Projede yer alan brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • Brüt 112 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 180 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 130 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 131 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 312 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 2 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projede erken teslim fırsatı sunuluyor

Erken teslim ve villa arsalarının kendilerinin olduğu için hemen tapu fırsatı sunduklarını söyleyen Rimay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cem Şişman proje ile ilgili yaptığı açıklamada, proje arsasının kendilerinin olduğunu, bu nedenle hem erken teslim hem de hemen tapu fırsatı sunduklarını belirtti. Ege bölgesinde özel ağaç ve bitkilerle süslenen projede Ege ve Akdeniz’in tarihi güzellikleri modern mimari ile bir araya getirildi.

Projede yer alan tüm konutlar güney cepheli olacak şekilde tasarlandı. Projede kalitesi, konumu ve konforuna bakıldığında etrafında yer alan emsallerine göre daha uygun ve ulaşılabilir bir fiyat politikası izlendi.

İzmir‘de meydana gelen depremden sonra bahçeli ve müstakil konutlara talebin artması üzerine firma yetkilileri hayata geçirdiği bu projeyi daha erken bir sürede teslim edeceklerini belirttiler.

Proje nerede yer alıyor?

Villarima Kaleköy projesi  ulaşım bölgesinde, eğitim ve hastanelere yakın bir konumda yer alıyor. Proje ayrıca Karşıyaka’ya ve Foça’ya da 20 dakika mesafede yer alıyor. Proje ayrıca Mavişehir’e 22 km, İzmir Kuş Cenneti’ne 13 km, Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na 20 km, Kent Ormanı’na da 20 km mesafede yer alıyor.

2021 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan proje Villakent, 5201. Sokak, No : 57, 35665 Menemen /İzmir adresinde yer alıyor.
Exit mobile version