Kategoriler
Proje Haberleri

Villarima Kaleköy satışları başladı

Villarima Kaleköy projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Menemen İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde farklı tipte ve bloklarda birçok villa bulunmaktadır. Bu villalar 2 artı 1, 3 artı 1, 3 artı 1 dubleks ve 4 artı 1 dubleks konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde farklı tipte ve bloklarda birçok villa bulunmaktadır. Bu villalar 2 artı 1, 3 artı 1, 3 artı 1 dubleks ve 4 artı 1 dubleks konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Bahçe katında bulunan 3 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 112 metrekaredir. Ayrıca bahçe dubleksi 3 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 134 metrekaredir. Bunun yanı sıra bahçe dubleksi 4 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 312 metrekare olmaktadır.

Site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemine sahip olan konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, spor alanı, tenis kortu ve açık yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Amerikan mutfak modeline sahip olan konutlarda ankastre mutfak seti yer almaktadır. Üstelik 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Konutların zemininde laminant zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca ferah yapıda teraslar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra fiber internet, mobilya, mutfak doğalgazı, vestiyer ve çamaşır odası gibi birçok özellik yer almaktadır.

Villarima Kaleköy konumu hakkında

Proje, İzmir’in Menemen İlçesi Villakent Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı, spor salonu, sağlık ocağı ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Proje alanı anayola yakın konumda yer almaktadır. Ayrıca toplu taşıma olarak dolmuş, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Villarima Kaleköy fiyatları ne kadardır?

Villarima Kaleköy projesinde farklı tipte ve büyüklükte birçok konut bulunmaktadır. Projedeki brüt 155 metrekarelik 2+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır. Brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır. Brüt 112 metrekare büyüklüğe sahip bahçe katında bulunan 3+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 700 bin TL’den başlamaktadır. Projedeki, brüt 134 metrekarelik 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatları 2 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca brüt 312 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatları ise 3 milyon TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 447 10 53 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version