Kategoriler
Proje Haberleri

Villarima Kaleköy satışları devam ediyor

Menemen konut projesi Rimay İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İzmir İli, Menemen İlçesi, Villakent Mahallesi’nde yer almaktadır. Villarima Kaleköy projesinde daire satışları ise tüm hızıyla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu sorunların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Rimay İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 31 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa üzerinde inşa edilmektedir.  Villarima Kaleköy projesinde toplam 150 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Projede ayrıca daire tipleri ise 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Yüzde 85’i yeşil alana ayrılmış olan bu projede farklı konut seçenekleri yer almaktadır. Bunlar müstakil villalar, ikiz villalar, özel terası ve bağımsız girişli 2 veya 3 katlı villalardır. Ayrıca projede homeofis olarak kullanılabilecek alanlar da yer almaktadır.

Villarima Kaleköy projesi sadece villa bahçelerindeki yeşil alanlarla ve ortak iç bahçelerle bulunmuyor. Bunların dışında ayrıca 45 bin metrekare büyüklüğündeki park ve 20 yıllık ağaçlardan meydana gelen koru ile çevrilidir. Projede yer alan tüm konutlar güney cepheli olacak şekilde tasarlanmıştır.

Villarima Kaleköy fiyatlar ne kadar?

Villarima Kaleköy projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satılık villa fiyatları ise 1 milyon 125 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 125 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
Brüt 112 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
180 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
130 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
134 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 2 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
312 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 2 milyon 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Villarima Kaleköy projesi  ulaşım bölgesinde, eğitim ve hastanelere yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca proje Karşıyaka’ya ve Foça’ya da 20 dakika mesafede yer almaktadır. Proje ayrıca Mavişehir’e 22, İzmir Kuş Cenneti’ne 13, Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na 20, km mesafededir. Söz konusu proje Villakent Mahallesi, 5201. Sokak, No : 57, 35665 Menemen /İzmir adresinde yer almaktadır.

Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 447 10 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version