Kategoriler
Proje Haberleri

Vip Bey Konakları Demkar İnşaat kalitesiyle satışta

Vip Bey Konakları Sultanbeyli ilçesinde yükselmektedir. Toplamda 180 daire seçeneğinin mevcut olduğu projedeki normal daireler 2 + 1 ve 3 + 1 oda sayılarına sahiptir. Bununla birlikte 4 + 1 ve 5 + 1 odalı dubleks daireler de projeye dahil olmaktadır. Normal dairelerin, teras dublekslerinin ve çatı dublekslerinin yer aldığı proje 9 bloktan meydana gelir. Her birinde yirmişer dairenin bulunduğu bloklar ise deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiştir. Ayrıca tüm yapı malzemeleri TSE standartlarına uygundur. Daire sahiplerinin konforu için tüm daire seçeneklerinde yalıtımlı camlar kullanılmıştır. Ayrıca komşu daireler arasındaki ses geçişini azaltmak için tüm duvarlara yalıtım malzemeleri eklenmiştir.

Yatırım için çok uygun olan 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireler ise projenin lüks konutlarına kıyasla daha çok talep görmektedir. Bu daireler, sahip oldukları ölçülere göre şu şekilde sıralanır:

  • 2 + 1 Odalı normal daireler: Brüt 100 metrekare – Net 86 metrekare / Tek banyo
  • 3 + 1 Odalı normal daireler: Brüt 130 metrekare – Net 115 metrekare / Çift banyo

Projenin konum özellikleri nasıldır?

Bey Konakları Sultanbeyli ilçesinin Battalgazi Mahallesi sınırlarında bulunur. Tam 180 daireden oluşan site, Selçukhan Caddesi’ne çıkmakta olan Kızılelma Sokağı üzerindedir. Ayrıca Şehit Fatih Efiloğlu Çocuk Parkı ve Kanuni Sultan Süleyman Camii konutların en yakınındaki yerlerin başında gelir. Sultanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ve Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi’ne ulaşmak için 5 dakika kadar yürümek yeterlidir. Bununla birlikte ilçenin önemli eğitim kurumları siteye çok yakındır. Aziz Sancar Anadolu Lisesi, Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi, Sultanbeyli Anadolu Lisesi ve Yıldırım Beyazıt Ortaokulu gibi okullar bunlardan birkaç tanesidir.

Vip Bey Konakları satılık daire fiyatları ne kadardır?

Projenin hızla tükenen satılık daire seçenekleri için konut kredisi kullanmak mümkündür. Şu an için, firmanın paylaştığı bilgilere göre sadece normal dairelerin fiyatı bilinmektedir. Bu daireler ise 390 bin – 530 bin TL arasındaki fiyatlara sahip olmaktadır. Vip Bey Konakları satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0532 515 54 41 numarasını aramalıdır.