Kategoriler
Proje Haberleri

Vip Konutları Kazan satışları başladı

Vip Konutları Kazan projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Kahramankazan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kavi Group İnşaat Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 82 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 82 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 172 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Şifreli sistem bina giriş kapıları yer almaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 100 araçlık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kapalı çocuk oyun salonu ve kapalı spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ahşap estetik kamelyalar, çocuk oyun alanı ve peyzaj alanı bulunmaktadır. Bina çıkışları çift asansör ve çift merdiven yer almaktadır. Ayrıca yangın merdiveni, merkezi uydu sistemi, su deposu ve hidrofor gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Daire giriş kapıları birinci sınıf ahşap kaplama çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Mutfak dolapları Mdf lam press kaplama ve birinci sınıf akrilik tezgahlar bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu mevcuttur. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Banyolarda birinci sınıf seramik uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca Salon ve odalarda birinci sınıf dokulu laminat parke uygulaması yapılmaktadır.

Vip Konutları Kazan konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ankara’nın Kahramankazan İlçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunmaktadır.
Vip Konutları Kazan projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Üstelik krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 660.000 TL ile 710.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 625 41 17 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…