Kategoriler
Proje Haberleri

Vip Rezidans Aksaray konutları uygun fiyatla satışa çıktı!

Vip Rezidans Aksaray projesinde 1 + 1 ve 2 + 0 odalı daire seçenekleri mevcuttur. Yatırım amacı ile konut arayanlar, Aydoğan İnşaat & Gayrimenkul şirketinin bu projesini değerlendirebilir. Çünkü daireler oldukça merkezi bir konumdadır ve yapı özellikleri çok gelişmiştir. Kira gelirlerinin yüksek olması beklenen dairelere talep çok fazladır. En çok talep alan konut seçeneği ise 1 + 1 odalı dairelerdir. Bu daireler brüt 55 metrekare – net 45 metrekare ölçüye sahip olmaktadır. Duşakabinli tek banyoda 1. sınıf vitrifiye ürünleri kullanılmıştır.

Odaların lake kapıları, ısı ve ses yalıtımına sahip olan pencereler kadar kullanışlıdır. Bununla birlikte küçük fakat sağlam olan daireler çok sağlamdır. Bina temelleri deprem yönetmeliğine uygun olarak atılmış ve inşaat çalışmaları bu yönetmeliğe uygun şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda konutların yalıtım yönetmeliğine de uygun olduğu görülmektedir.

Vip Rezidans nasıl bir konuma sahiptir?

Aydoğan İnşaat & Gayrimenkul firması, bu proje için konum olarak Aksaray’ın tam merkezini tercih etmiştir. Şehrin ortasındaki Hacılar Harmanı Mahallesi dairelerin konumlandığı yer olmaktadır. Alpaslan Türkeş Bulvarı ile Selçuk Bulvarı’na bağlanan 49. Cadde’deki konutlar, 1 No’lu 112 Acil Servisi’nin bitişiğindedir. Bununla birlikte Seyhun Aytaç Anaokulu, Hacı Cumali Uğur Ortaokulu ve Atatürk Anadolu Lisesi yalnızca 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunur. Market şubelerinin, camilerin, parkların ve toplu taşıma duraklarının fazla olduğu bu konum, dairelerin en büyük avantajıdır.

Ayrıca dairelere çok yakın mesafede bulunan bazı yerler şöyledir:

  • Hacılar Harmanı Camii
  • Sarıkaya Camii
  • Şehit Önder Güzel Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Ana Çocuk Sağlığı Aile Planlaması Birimi
  • Özel Aksaray Hastanesi
  • Aksaray Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu
  • Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı Amfi Tiyatrosu
  • Kültür Park Teşhir – Ticaret – Fuar Alanı

Vip Rezidans Aksaray satılık daire fiyatları ne durumdadır?

Vip Rezidans Aksaray satılık daire seçenekleri son derece uygun fiyat aralıklarına sahiptir. Şu anda satışa hazır olan 1 + 1 odalı daireler yaklaşık olarak 225 bin TL’dir. Aydoğan İnşaat’ın bu projesi hakkında detaylı bilgi almak için ise 0 554 192 99 65 numarasına ulaşmak mümkündür.

Ayrıca güncel emlak haberleri ile ilgileniyorsanız BURAYA tıklayınız…

Exit mobile version