Kategoriler
Proje Haberleri

Viral Corner daireleri satışta!

Viral Corner projesi, Viral İnşaat şirketinin Ordu’da hayata geçirdiği projelerdendir. Anahtar teslimleri yaklaşık olarak 12 ay sonra başlayacak olan daireler oldukça gelişmiş özelliklere sahiptir. Bununla birlikte bu dairelerin, merkezi konumlarından dolayı yüksek kira getirisine de sahip olması beklenmektedir.

Çelik kapılı dairelerde, Audio marka görüntülü diyafon ve fiber internet donanımları mevcuttur. Pencerelerin yalıtımlı ısıcam türünde olması dışında, PVC’ler Adopen markalı olmaktadır. 1 + 1 ya da 2 + 1 odalı olabilen bu dairelerin hepsinde yerden ısıtma bulunur. Ayrıca dairelerin banyo sayısı 1’dir. Net büyüklükleri dolayısıyla biraz küçük oldukları söylenebilen bu konutlar, yatırım için olduğu kadar ikamet etmek için de uygundur. Projenin hayata geçmiş olduğu arazi, Ordu’nun Altınordu ilçesinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi’ndedir. Bu mahalle, Ordu’nun Karadeniz’e en yakın olan bölgelerinden bir tanesidir. Viral İnşaat’ın emek ürünü olan bu konutlar ise 1421. Sokak ve 1422. Sokak arasındadır.

Konum itibarıyla Mustafa Kemal Bulvarı’na kısa mesafede yer alan bu proje, Başöğretmen Ortaokulu’yla kısa mesafededir. Bunun yanı sıra Özel Açı Okulları’nın ilkokul, ortaokul ve fen lisesine de yakın olmaktadır. Viral Corner konutlarından pek uzakta olmayan diğer eğitim kurumları ise şunlardır: Özel Final Fen Lisesi, Özel Final Anadolu Lisesi, Özel Uğur Anadolu Lisesi, Özel Bahçeşehir Okulları (ilkokul, ortaokul ve fen lisesi).

Viral Corner satılık daire fiyatları ne kadardır?

Satılık daireler, brüt 45 m2 ve net olarak 40 m2 büyüklüğündedir. Hepsi balkonlu olan bu dairelerin satış fiyatı 195.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca brüt büyüklüğünün 66 m2 olması beklenen 2 + 1 dairelerin fiyatı hakkında henüz kesin bir bilgi yoktur.

Detaylı bilgi almak için ne yapılmalıdır?

Viral Corner konutları hakkında daha detaylı bilgi almak için satış ofisini ziyaret etmek mümkündür. Bunun yanı sıra 0534 666 66 54 numarası da iletişime açıktır. Satış ofisi ise Şarkiye Mahallesi, Osmanpaşa Caddesi, 63 / 2 Altınordu – Ordu açık adresinde yer alır.

 

Exit mobile version