Kategoriler
Proje Haberleri

Vista Blue Residence Kuşadası’nda hayata geçiriliyor

Konut projesi Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Değirmendere Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Kuşadası konut projesi Eviz Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire satışlarına başlanmış durumdadır. İnşaat çalışmalarına 2021 yılı Mayıs ayı itibari ile başlanan konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Vista Blue Residence Kuşadası projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Kuşadası, Değirmendere Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Vista Marin projesinin devamı olarak tasarlanan proje 4 katlı konut bloklarından meydana gelmektedir. Ayrıca konut projesi denize 750 metre mesafede yer alan bir arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir.

12 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde proje inşa edilmektedir. Kuşadası konut projesi toplam 78 adet daireden meydana gelmektedir. Değirmendere konut projesindeki daireler krediye uygun durumda değildir.

Vista Blue Residence Kuşadası projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 106 metrekare ile 158 metrekare arasında değişmektedir.  Projede 60 adet 2+1 tip daire, 18 adet 3+1 tip daireye yer verilmektedir.

Kuşadası konut projesi içerisinde 24 saat güvenlik, yüzme havuzu  gibi sosyal alanlar yer almaktadır.  Ayrıca çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, açık hava fitness alanı gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

Vista Blue Residence Kuşadası fiyatları ne kadar?

Kuşadası konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 800 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 113 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip 2. kat daire 800 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Projenin yeri ve teslim tarihi

Denize 750 metre mesafede yer alan Vista Blue Residence Kuşadası  konut projesi şehir merkezine ve alışveriş merkezlerine ise bir kaç dakika mesafede yer almaktadır. Konut projesi Değirmendere Mahallesi, Kuşadası / Aydın adresinde yer almaktadır. Kuşadası konut projesinin 30 Haziran 2022 yılında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0256 622 24 25 ve 0256 622 34 36 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…