Kategoriler
Proje Haberleri

Vista Gold Sivas teslim ediliyor

Asil Yapı firmasının imzası ile Vista Gold Sivas projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Sivas ilinde yaşama kazandırıldı. Proje, merkez bölgesinde yer alıyor. Bir konut bloğundan meydana gelen proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede adından söz ettiriyor.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu yönüyle de bölgedeki diğer konut projelerinden bir adım daha öne çıkıyor. Çünkü Vista Gold Sivas projesi özellikle beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı çeken konut alıcıları için kaçınılmaz bir fırsat sunuyor. Projede yer alan konutların inşaatı tamamlandı ve daireler teslim edilmesi başlandı.

On altı katlı tek bloktan meydana gelen proje bünyesinde 64 adet konut barındıracak şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Projede bulunan konutlar modern mimarileri ve teslim durumlarının haricinde de lokasyonları ile ilgi görüyor. Vista Gold Sivas projesinde yer alan konutlar Kılavuz Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar 80. yıl bulvarında yükseldi. Projedeki konutlar Yeni Belediye Benzinliği’nin çaprazında bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar tek bir daire tipinden meydana gelecek şekilde tasarlandı. Bahsi geçen proje kapsamında hayata geçirilmiş olan konutların büyüklükleri de daire tipine uygun bir şekilde planlanmış durumda. Vista Gold Sivas projesinde bulunan konutların tümü 3+1 konut tipinden meydana geliyor. Projedeki 3+1 konutların büyüklükleri ise 170 metrekare olarak alıcılarına sunulmakta.

Birçok donatısı ile birlikte inşa edilen projede sosyal alanlar mevcut. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor. Konutların kat bahçeleri de dikkat çeken özelliklerden.

Projede yer alan konutların fiyatları 347 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Bahsi geçen konutlar hemen teslim olarak alıcılarını bekliyor.

Telefon: 0 346 224 80 05