Kategoriler
Proje Haberleri

Vista Kağıthane hemen teslim

Vista Kağıthane projesi Lider Grup yapımcı firmasının imzası ile hayata geçirildi. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi İstanbul’un Kağıthane ilçesinde yaşama kazandırıldı.

Tek blokta yükselen Vista Kağıthane projesi on yedi kattan meydana geliyor. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bünyesinde 63 konut barındırıyor.

Vista Kağıthane projesi nerede?

Vista Kağıthane projesi Merkez Mahallesi, Bahçe Sokak, No: 51’de konumlandırılmış durumda.

Vista Kağıthane projesi daire özellikleri neler?

Vista Kağıthane projesinde yer alan daireler birbirinden farklı tiplerde yaşama kazandırılıyor. Büyüklük olarak da alıcılarına bu şekilde sunulan Vista Kağıthane konutları 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmış durumda. Projede yer alan konutlar 55 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiklik gösteren büyüklüklere sahip. Vista Kağıthane projesindeki konutlar deprem yönetmeliğine uygun olarak yaşama kazandırıldı.

Vista Kağıthane projesi daire fiyatları ne kadar?

Projede konut fiyatları 290 bin TL’den başlıyor. Satışta şu an 30 konutu bulunan Vista Kağıthane projesinde 1+1 konutlar 290 bin TL’den, 2+1 konutlar ise 390 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 3+1 konutlar ise 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Vista Kağıthane projesi sosyal donatıları neler?

Lokasyonu ve modern mimarisinin yanı sıra alıcılarına kolay yaşamın kapılarını da aralayan Vista Kağıthane projesi bünyesinde yüzme havuzu gibi sosyal donatının yanı sıra açık ve kapalı otopark da barındırıyor.

Vista Kağıthane projesi teslim durumu nedir?

Vista Kağıthane projesinde yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda. Projenin inşası 2019 yılının Ocak ayında tamamlandı ve o tarihten itibaren Vista Kağıthane projesinde yaşam başladı.

Telefon: 0 212 948 99 16