Kategoriler
Proje Haberleri

Vista Marin Kuşadası satışları başladı

Eviz Yapı firması tarafından Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Değirmendere Mahallesi’nde hayata geçirilen Vista Marin Kuşadası projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Projede çalışmalara 2020 yılı içerisinde başlandı.

Projede özellikleri neler?

26 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen konut projesi içerisine zemin kat + 3 normal katlı konut blokları yer alıyor. Konut blokları içerisinde ise toplam  168 adet konut yer alıyor.

Engelli kullanımına uygun bir mimari ile hayata geçirilen  Vista Marin Kuşadası projesindeki camekânlı daireler, 258 santimetrelik iç yüksekliğe sahip olacak şekilde projelendirildi. Yerden ısıtma sisteminin bulunduğu projedeki dairelerin balkonunda korkuluklar yerleştiriliyor.

Mutfak dolabının ve kapılarının lake cilayla veya doğal ahşapla kaplandığı projedeki cam balkonlara renkli PCV doğrama yerleştiriliyor. Dairelerin salonlarına enerji tasarrufuyla ve sağlıklı olmasıyla bilinen LED aydınlatma sistemi yerleştiriliyor. Ayrıca, projedeki konutlar, multi klima tesisatına da sahip olacak. Binalar, ısı ve su yalıtımıyla inşa edilecek.

Vista Marin Kuşadası daire özellikleri neler?

Projede 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 113 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor.

Projede iki tip 2+1 tip daire seçeneğine yer veriliyor. Projedeki 2+1 tip daireler 113 metrekare ile 114 metrekare arasında değişiyor. Projede iki farklı tip 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki 3+1 tip daireler ise 158 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan satılık daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL’den başlıyor konumu ve büyüklüğe göre yükselerek değişmektedir.

Vista Marin projesinde sosyal alanlar

Yüzde 80’i yeşil alandan meydana gelen projede iki adet açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme alanları, fitness salonu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, güvenlik gibi alanlar yer alıyor.

Değirmendere Mahallesi’nde inşa edilen projede ayrıca tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları, çocuk parkı, açık havada fitness alanları ve kapalı fitness alanları yer alıyor.

Vista Marin Kuşadası nerede yer alıyor?

Kuşadası şehir merkezine 4 km mesafede yer alan proje ilçenin büyük iki alışveriş merkezini çevresine alıyor. Hastaneye ve eğitim kurumlarına da kısa sürede ulaşım olanağı sağlayan projedeki dairelere Samos Adası’nın manzarası da eşlik ediyor.

Denize 500 metre mesafede yer alan Vista Marin Kuşadası projesi Değirmendere Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı, Kuşadası / Aydın adresinde yer alıyor. Projenin 2022 yılı Mayıs ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tel: 0256 622 34 36

Exit mobile version