Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Vista Marin projesi Kuşadası’nda yükseliyor… 2022’de teslim

Eviz Yapı tarafından çalışmalarına geçtiğimiz şubat ayının 10’unda başlanan Vista Marin projesinin farklı mimarisiyle tasarlanıyor. İçerisinde 168 adet dairenin bulunacağı projenin 2022 yılının mayıs ayında tamamlanacağı tahmin ediliyor.

Yatay ve az katlı mimari yapılara sahip projenin 168 park yeri kapasiteli otoparkı bulunuyor. 26 dönümlük arsa alanının yüzde 80’i yeşil alanlardan oluştuğu; arsa alanının 14 bin 500 metrekaresinin peyzaj alanlarına ayrıldığı projenin iki adet açık yüzme havuzu da yer alıyor. Açık yüzme havuzlarının toplam büyüklüğü ise 650 metrekare değerinde.

Vista Marin projesinde sosyal olanaklar

Aydın’ın Kuşadası ilçesine konumlandırılan projedeki iki adet açık yüzme havuzunun yanı sıra çocuk havuzları da bulunuyor. Sinan Mimarlık şirketinden Mimar Ali Genç’in eseri olan projedeki site alanında güneşlenme terasları ve kamelyalar bulunuyor.

Değirmendere Mahallesi’nde inşa edilecek projenin içerisinde tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları, çocuk parkı, açık havada fitness alanları ve kapalı fitness alanları kuruluyor. Site alanında giyinme odaları; tuvalet ve lavabo da yer alıyor.

Projedeki konut özellikleri neler?

Engelli kullanımına uygun renkli kilit parkelerin yerleştirileceği Vista Marin projesindeki camekânlı daireler, 258 santimetrelik iç yükseliğe sahip olacak şekilde kuruluyor. Yerden ısıtma sisteminin bulunduğu projedeki dairelerin balkonunda korkuluklar yerleştiriliyor.

Mutfak dolabının ve kapılarının lake cilayla veya doğal ahşapla kaplandığı projedeki cam balkonlara renkli PCV doğrama yerleştiriliyor. Dairelerin salonlarına enerji tasarrufuyla ve sağlıklı olmasıyla bilinen LED aydınlatma sistemi yerleştiriliyor. Ayrıca, projedeki konutlar, multi klima tesisatına da sahip olacak. Binalar, ısı ve su yalıtımıyla inşa edilecek.

Vistra Marin nerede inşa ediliyor?

Kuşadası’nda hayata hazırlanan proje ilçenin büyük iki alışveriş merkezini çevresine alıyor. Hastaneye ve eğitim kurumlarına da kısa sürede ulaşım olanağı sağlayan projedeki dairelere Samos Adası’nın manzarası da eşlik ediyor.

Adres: Değirmen Dere Mahallesi 3552. Sokak No:10 Kuşadası / Aydın

Telefon: +90(256) 622 34 36

Telefon: +90(532) 294 02 13

Elektronik Posta: [email protected]

Taşınmaz Haber