Kategoriler
Proje Haberleri

Vista Platin hemen teslim

Sivas şehrine bağlı merkez bölgede Vista Platin projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Asil Yapı imzası ile inşa edilmiş durumda. Tek bloktan meydana gelen proje modern ve yüksek mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede bulunan konutlar bu sayede beklemek istemeyen ve özellikle zaman sıkıntısı çeken alıcılar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

On altı katlı konut bloğundan meydana gelmiş olan proje bünyesinde aile yaşamına uygun, modern konutlar barındırıyor. Proje toplamda 48 konut kapasiteli olacak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Projede bulunan konutlar lokasyonu itibariyle de dikkat çekiyor. Merkezi bölgede bulunan proje kolay ulaşılabilir konutları ile vatandaşları ulaşım sıkıntısından kurtarıyor. Vista Platin projesi Şeyh Şamil Mahallesi, 47-77 sokak No:6’da konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinde hayata geçirildi. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun bir şekilde bir tek plandan oluşmakta. Vista Platin projesinde yer alan daireler 3+1 ve 4+1 konut tipinde yaşama kazandırılmış durumda. Proje kapsamında hayata geçirilen 3+1 konutların büyüklükleri 192 metrekare olarak tasarlandı. Projede bulunan 4+1 konutların büyüklükleri ise 225 metrekare olarak alıcılarına sunulmakta.

Toplamda 3 bin 780 metrekarelik arsa alanında inşa edilmiş olan projede 16 adet 3+1 konut bulunurken 32 adet de 4+1 konut yer alıyor. Her daireye kapalı otopark olanağı sağlayan projede yer alan konutların tümü güney cepheli olarak planlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilen 3+1 konutlar 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Vista Platin projesindeki 4+1 konutlar ise 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede satılık olarak on sekiz konut kaldı.

Telefon: 0 346 224 80 05