Kategoriler
Proje Haberleri

Vistahill Bodrum projesinde hemen teslim

GBC İnşaat’ın yaratımını üstlendiği ‘Vistahill Bodrum’ projesi Muğla ilinin en sevilen bölgesi Bodrum’da yükselmektedir. A konut segmentinin alıcısını karşıladığı bu özenle geliştirilmiş yapılar; anahtar teslimini hemen yapıyor. Üstelik karşı tarafa düşen tek iş bavulları toplamak! Sizde, şimdi hemen teslim ile bu eşsiz projede ev sahibi olmak ister misiniz?

Vistahill Bodrum Projesinde özellikler nelerdir?

Bodrum’un Gündoğan mahallesinde denize karşı konumuyla dikkatleri çeken konutlar, üçlü bloklar halinde toplam dört blok şeklinde tasarlanmıştır. Tercihen boyutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon arasında değişmektedir. Genişliğiyle yüzleri güldürmeye devam eden 14 adet 2 katlı villalar, bünyesinde toplam 15 adet daireyi barındırıyor. Ayrıca inşanın tamamlandığı yapılarda mimari tasarımın ön planda tutulduğunu rahatlıkla göreceksiniz.

Daire boyutlarına göz gezdirdiğimizde;

1 oda 1 salon seçenekleri 70 metrekareden,

2 oda 1 salon seçenekleri 85 metrekareden,

3 oda 1 salon seçenekleri 165 metrekareden,

4 oda 1 salon seçenekleri ise 205 metrekareden’ alıcısının tercihine sunulmuştur.

15 bin 133 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen bu yapılarda isteğe göre dubleks tipi villalar mevcuttur.

Proje iç özellikler nelerdir?

Açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Ayrıca fitness merkezi ve sauna gibi hizmetleri içinde barındırıyor. Ailenizi ve konutunuzu güven altında tutan güvenlikler ve kameralı sistem mevcuttur. Kapalı otopark gibi araba park derdini ortadan kaldıran çözümleriyle ve merkezi uydu sisteminin vermiş olduğu rahatlıkla hayatın tadını çıkarın.

Su deposu, hidrofor, jeneratör ve paratoner bulunan yapılarda; beyaz ankastre eşya, split klima, giyinme odası ve ebeveyn banyosu ile kişiyi tatmin etmeye devam ediyor.

Proje fiyatları nelerdir?

Yüzde 50 oranında satışını tamamlayan bu projede konut sahibi olmak isterseniz minimum 450 bin TL’yi gözden çıkarmalısınız. Genişliğin getirdiği konforu sevenler için fiyat aralığı 2.000.000 TL’ye kadar uzanmaktadır. Banka kredisine uygun olmakla birlikte yüzde 60 peşinat sonrasında geriye kalan bedel 8’e bölünüyor.

Detaylı bilgi için:

0541  426 71 43