Kategoriler
Proje Haberleri

Vitacourt Konakları satışları başladı

Vitacourt Konakları lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Mersin Mezitli’de bulunan proje Vitacourt Yusuf Çevik İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 daireler ve 6 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 daireler ve 6 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 600 metrekaredir. 6 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 270 metrekare ile 320 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca buhar odası, hamam, oyun parkı, spor alanı, müstakil havuz ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.

Konutlarda hırsız alarmı, yangın alarmı, görüntülü diafon sistemi ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Dairelerde Hilton banyo özellikli 3 ile 4 adet banyo içerisinde duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca jakuzi ve küvet mevcuttur. Bunun yanı sıra yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası yer almaktadır. Amerikan mutfak modeline olup ankastre fırın, barbekü, fırın, ankastre mutfak seti ve mutfak doğalgazı bulunmaktadır. Konutlarda zemine laminant parke uygulaması yapılmaktadır. Alaturka tuvalet, panjur, spot aydınlatma, vestiyer ve çamaşır odası gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, oda kapısı ve park bulunmaktadır.

Vitacourt Konakları konumu hakkında

Proje, Mersin’in Mezitli İlçesi Kuyuluk Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan, havuz ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Ulaşım olarak ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Vitacourt Konakları fiyatları ne kadardır?

Vitacourt Konakları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 600 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 270 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 320 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı ise 3.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (324) 359 14 15 veya 0 (532) 061 50 24 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…