Kategoriler
Proje Haberleri

Vitalia Narlıdere satışları devam ediyor

Konut projesi Uzunyayla Group inşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje İzmir İli, Narlıdere ilçesi, 2. İnönü Mahallesi’nde yer almaktadır. Vitalia Narlıdere konut projesi, toplam 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Narlıdere konut projesinde yaşam başlamış durumdadır.

İzmir konut projesi 5 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesinde beş blokta ise toplam 91 adet konut yer almaktadır. Narlıdere konut projesinde konutların dışında ayrıca 16 adet ticari ünite bulunmaktadır. Projede bir de alışveriş merkezine yer verilmiştir.

Narlıdere konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer almaktadır. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesindeki 2+1 tip daireler net 118 metrekare, 3+1 daireler net 120 metrekare, 4+1 tipteki daireler ise net 175 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor. Isı yalıtımı, ses yalıtımı olan projede deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilmiştir. İzmir konut projesinde 7 bin 200 metrekarelik alan yeşil alana ayrılmış durumdadır.

Vitalia Narlıdere fiyatları ne kadar?

Proje yer alan rezidans dairelerin fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Vitalia Narlıdere projesinde satışları devam eden satılık daire fiyatları 1 milyon 330 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 330 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde yer alan brüt 160 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip dairenin fiyatları 2 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır.

Satışta olan brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daire fiyatları 2 milyon 850 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuklar için oyun alanları yer almaktadır. Ayrıca fitness salonu, güvenlik, kameralı güvenlik, tenis kortu gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca açık otopark, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi alanlar da yer almaktadır.

Asansörlü ve jeneratörlü konut projesinde, intercom sistemi bulunuyor. Isıtma sistemi olarak merkezi sistemin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde, ısı pay ölçer de yer alıyor. Narlıdere konut projesinde ayrıca buzdolabı, fırın ve ocak seti yer almaktadır. Deniz manzaralı konut projesinde, akıllı ev sistemleri de bulunmaktadır. Konut projesinde teras ve balkon da mevcuttur.

Proje nerede yer alıyor?

İzmir’in en yeşil ve huzur dolu yerlerinden Narlıdere’de hayata geçirilen Vitalia Narlıdere konut projesi, İzmir Körfezi’ne hakim bir noktada bulunmaktadır. Konut projesi İkinci İnönü Mahallesi, Musa Anter Sokak, No: 43 Narlıdere/İzmir adresinde yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0232 239 80 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer güncel proje haberleri için tıklayınız…