Kategoriler
Proje Haberleri

Vizyon Life Düzce daireleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Vizyon Life Düzce projesi, Öz Şen İnşaat şirketinin vizyonunu ortaya koymakta olan bir projedir. Oldukça merkezi bir konuma sahip olan bu projenin 2 + 1 ve 3 + 1 daire seçenekleri vardır. Dolayısıyla dairelerin büyüklük oranları da birbirinden farklı olmaktadır. Örneğin satışa çıkmış olan 3 + 1 daireler brüt 120 metrekare, net 105 metrekaredir. Bununla beraber 2 + 1 odalı daireler ise brüt 92 metrekare, net 80 metrekare büyüklüğünde olmaktadır. Blokların hepsinde asansör bulunması dışında, daire sakinleri için ayrılmış bir açık otopark alanı da vardır.

Proje özellikleri neler?

Her birinde 1 adet banyo bulunan bu daireler, 4 katlı olan 5 blokta yer alır. Ayrıca doğal gaz ile ısıtılan dairelerde balkon imkanı da mevcuttur. Fakat bu projenin, özel bir site alanı bulunmamaktadır. Bundan dolayı daireler, yeni açılmış olan çevre yoluna bakmaktadır. Proje alanının çevresinde birçok otobüs durağı mevcuttur. Bununla beraber Mutlu Konaklar, Alkent Konakları ve Ak Konaklar da Vizyon Life Düzce konutlarına yakın olan bir konuma sahiptir.

Bu konutlara yakın olan eğitim kurumu da vardır. Bunlardan bazıları Düzce Özel Eğitim Anaokulu, Özel Doğuş Ata Koleji Anaokulu, Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu, Turgut Özal Anadolu Lisesi ve Düzce Fen Lisesi’dir. Ayrıca Şok, A 101 ve Carrefour gibi marketler de dairelerin yakınında yer alır.

Vizyon Life Düzce daireleri nerededir?

Bu proje, Düzce ilinin merkezinde yer alan Körpeşler Mahallesi’nde yer almaktadır. 1490. Cadde ile 1493. Cadde’nin kesiştiği tarafta yer alan bu proje, pek çok hastane, eczane, market ve diğer önemli alanların yakınında yer alır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Vizyon Life Düzce satılık daire fiyatları, oda sayısı farklı olan dairelere göre değişmektedir. Dolayısıyla
fiyatlar genel olarak şöyle olmaktadır:
-2 + 1 daireler: 275.000 TL
-3 + 1 daireler: 370.000 TL

Ayrıca 0 (541) 561 00 81 numarasını arayarak daha detaylı bilgi almak da mümkündür.

Exit mobile version