Kategoriler
Proje Haberleri

Vizyon Life Kuşadası lansman fiyatlarıyla satışta

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Değirmendere Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Ada Vizyon Yapı firması tarafından inşa edilmektedir. Vizyon Life Kuşadası konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Kuşadası konut projesi Değirmendere Mahallesi’nde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi zengin sosyal olanakları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri ADSL, fiber internet, wi-fi, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir. Daireler ayrıca duvar kağıdı, ısıcam, vestiyer gibi nitelikler de barındırmaktadır. Proje sosyal alanlar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde çocuk ve yetişkin yüzme havuzu, dinlenme alanları, sosyal aktivite alanları gibi olanaklar bulunmaktadır. Aynı zamanda asansör, özel tasarım peyzaj alanları, açık otopark da sitenin sahip olduğu niteliklerdendir.

Vizyon Life Kuşadası konut projesinde inşaat devam etmekte olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 80 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında toplam 7 adet daireye yer verilmiştir.

Vizyon Life Kuşadası daire fiyatları ne kadar?

Kuşadası konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 645 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Kuşadası, Değirmendere Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje market, park, şehir merkezi, okul gibi noktalara yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0539 669 10 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version