Kategoriler
Proje Haberleri

Vogue Bomonti hemen teslim

İstanbul şehrinin Şişli ilçesinde Vogue Bomonti projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje AYSE Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede birçok açıdan adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Böylelikle projedeki konutlar zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar aynı zamanda beklemek istemeyen alıcıların da dikkatinden kaçmıyor.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edildi. Vogue Bomonti projesi bünyesinde 60 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen projedeki konut blokları dokuz katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükler ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Vogue Bomonti projesindeki konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 81 metrekare ile 113 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede bulunan 1+1 konutlar 385 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Vogue Bomonti projesinde bulunan 2+1 konutlar 680 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 500 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Söz konusu olan konutlar H. Edip Adıvar Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Vogue Bomonti projesi Bomonti Akar Caddesi No:40’da hayata geçirildi.

Bahsi geçen konutlar hemen teslim durumunda.