Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Vogue Yeşilova projesi İzmit’te yaşam sakinlerine kapılarını açtı

Vogue Yeşilova projesinde yaşamın başladığı haberleri alıcılara heyecan vermeye devam ediyor. Kocaeli inşaat sektörünün öncü firmalarından birisi olan KAV Konut İnşaat’ın katkılarıyla hayata geçirilen konut projesi, şehre yeni bir düzen getirdi. Son blok dairelerin avantajlı fiyatlar altında satışa sunulduğunu söyleyen firma, 350 bin TL’lik bir fiyatlandırma yaptı.

Vogue Yeşilova proje özellikleri

Kocaeli’de yükselen konut projesi Vogue Yeşilova ismini aldı. 35 yıllık tecrübenin konuşturulduğu bölgede, KAV Konut İnşaat farkını imzasıyla gösteriyor. Emlak sektöründe nabzı yükselten firma, kaliteden meydana gelen konutlarını satışa sundu. Güven arayışı içerisine giren alıcıları bir araya getiren Vogue Yeşilova projesi, 2+1 daireleri 350 bin TL’den satıyor. Tercihe göre yükselen fiyatlar, kaliteyi değişen bütçelere göre sınıflandırdı. İzmit’in gözde yaşam yerlerinden birisi olmak için hazırlanan konutlar, 103 adet konuttan meydana gelmiştir. Konut tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri bulunurken, metrekare boyutları 2+1’lerde 103 metrekare ile sınırlandırıldı. 3+1’lerde boyut 120 ila 172 metrekare arasında değişirken, 4+1’lerde ise 202 metrekarelik bir alana yer verildi.

Lüks yaşantı standart çatısında bir araya geldi

Vogue Yeşilova projesini 8 dönümlük arazinin üzerine kuran KAV Konut İnşaat, 5 blokluk projede sosyal donatıları çeşitli tuttu. Sosyal tesis alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, mini basketbol sahası ve yürüyüş yollarıyla renklenen bölge; kamelya ve yeşil alanlara da ev sahipliği yapıyor. Aile ya da kişisel olarak hareketli bir yaşama adım atmak için uygun olan konut projesi, sosyal aktiviteleri canlı tutmaktadır. İzmit’in Yeşilova bölgesinde yükselen yeni yaşam alanı aynı zamanda inşaat sektörüne de kaliteyi kanıtladı.

350 bin TL’den başlayan fiyatlarla…

KAV Konut İnşaat, hayat verdiği yeni yaşam alanı Vogue Yeşilova için fiyat kataloğunu hazırladı. Uygun fiyatlardan satışa sunulan proje hakkında görüş bildiren KAV Konut Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kavşut, ‘ustalık eseri’ dediği proje hakkında son bloğun satışa çıktığını duyurdu. 2+1 dairelerin alıcılar için vazgeçilmez olduğunu belirten Kavşut, minimum fiyatların 350 bin TL’den başladığını söylüyor. Alıcıların tercihleri karşısında yükselen fiyatlar, hangi daireye giderseniz gidin kaliteyi oraya taşımanıza engel değildir.

Detaylı bilgi için:

0 (262) 333 00 21 / 0532 058 00 84