Kategoriler
Emlak Haberleri

Vogue Yeşilova projesinde ev değerleri

Kocaeli’nin gözde ilçesi İzmit’te yükselen Vogue Yeşilova projesi, Kav Konut İnşaat tarafından yapıldı. Anahtar tesliminin hemen yapıldığı projedeki evler, 350 bin Türk lirasından başlayan seçeneklerle alıcılarına sunulurken yatay mimarili dört blok, içerisine 102 adet daireyi alıyor.

Yeşilova’da, 8 dönümlük arsa alanı üzerine yerleştirilen projede, yeşil alanlarının yanı sıra havuz başında dinlenme alanlarıyla site sakinlerine hizmet veriyor. Projede hem sosyalleşmek hem de sağlıklı kalmak için çok sayıda alan bulunuyor. Konut sakinlerinin çocukları da sosyalleşip güzel vakit geçirebileceği çocuk oyun alanlarına sahip durumda.

Gündoğdu Caddesi’ne konumlandırılan projenin alanındaki kapalı otopark, proje sakinlerinin aracını güvenle park etmesini sağlıyor.

Vogue Yeşilova projesinde modern daireler

Kav Konut İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, modern çizgilere sahip. Koyu tonların açık renklerle uyumu, huzurlu ve gösterişli mimarisinin yapının parçası durumda. Evlerindeki büyük balkonlar ve açık kahverengi hatlar, ferah alanlar oluşturuyor.

Söz konusu durumda olan projedeki evlerin büyüklükleri, 96 metrekarelik değerinden başlıyor. Bahsi geçen projedeki daire seçenekleri, 202 metrekare değerine kadar uzanıyor.

Projedeki evler hangi fiyattan başlıyor?

Söz konusu projedeki dairelerin fiyatı, 350 bin Türk lirası değerinden başlıyor. Kav Konut İnşaat tarafından imza atılmış olan Vogue Yeşilova projesindeki iki odaya ve bir salona sahip evlerin fiyatı, 350 bin Türk lirası ile 465 bin Türk lirası arasında bulunuyor.

Bahsi geçen projedeki üç odaya ve bir salona sahip konutlar, 485 bin Türk lirasından başlıyor. Projedeki üç odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı, 600 bin Türk lirasına kadar çıkıyor. Projeden konut satın almak isteyenler, bankaya başvurabiliyor.

Vogue Yeşilova satış ve iletişim

Proje hakkında aşağıdaki adreslerden herhangi birinden detaylı bilgi alınabiliyor:

Adres: Yeşilova Mah. Gündoğdu Cad. No:27 İzmit/Kocaeli

Telefon: 0532 058 00 84 

Telefon: 0530 240 00 84

Elektronik posta: satis@kavkonut.com

İnternet adresi: http://www.kavkonut.com/vogue-yesilova/

Exit mobile version