Kategoriler
Proje Haberleri

Vogue Yeşilova fiyat listesi

İzmit konut projesi Kav Konut A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Yeşilova Mahallesi’nde yer almaktadır. Vogue Yeşilova fiyat listesi kapsamında satılık daire fiyatları 420 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca projede yer alan daireler hemen teslim durumda satışa sunulmaktadır.

8 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen proje 5 konut bloğundan meydana gelmektedir. Söz konusu olan projede yer alan daireler yaşama hazır bir şekilde satışa sunulmaktadır. Konut projesinde ayrıca toplam 102 adet daire yer almaktadır.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede yer alan bloklar beş katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Vogue Yeşilova projesi bünyesinde 102 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projedeki daire özellikleri neler?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Vogue Yeşilova projesinde 2+1, 2+1 bahçe dubleks, 3+1, 3+1 bahçe dubleks, 3+1 çatı dubleks ve 4+1 çatı dubleks daireler yer almaktadır. Söz konusu dairelerin büyüklükleri ise brüt 88 metrekare ile 202 metrekare arasında değişmektedir. Satışları devam eden 2+1 tip daireler brüt 88, 145 ve 129 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler ise brüt 124, 178 ve 180 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Vogue Yeşilova fiyat listesi

Proje kapsamında hayata geçirilen daireler, daire tiplerine, dairelerin cephesine, bulunduğu kata ve dairelerin büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Vogue Yeşilova projesindeki 2+1 tip dairelerin fiyatları 420 bin TL’den başlamaktadır. 2+1 tip dairelerin fiyatları 520 bin TL’ye kadar yükselmektedir. 124 metrekare 3+1 tip dairelerin fiyatları 550 bin TL’den başlamaktadır. 178 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 675 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca 180 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 700 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesinde yer alan 4+1 tip dairelerin tamamı satılmıştır.

Proje nerede yer alıyor?

Bilgi Küpü Koleji’ne yürüme mesafesinde yer alan proje Yeşilova Mahallesi’nde inşa edilmiştir. Vogue Yeşilova projesi Gündoğdu Mahallesi, Ayvalık Sokak, No: 26 İzmit / Kocaeli adresinde yer almaktadır. Proje ayrıca Yahya Kaptan’a 5 dakika, Gölkay’a 5 dakika, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’ne 10 dakika mesafededir.

5 yıldızlı otel konforunda yeni bir soluk getiren projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness salonu mevcuttur. Ayrıca projede basketbol sahası, kapalı otopark, yürüyüş parkuru gibi alanlar da yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0262 333 00 21 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız..