Kategoriler
Ekonomi Gündem

Volkswagen araç kampanyasında son günler

Alman otomobil markası Volkswagen, 31 Ağustos’a kadar sıfır faizli ödeme kampanyası başlattı. Geçtiğimiz yılın Haziran ayında başlatılan kampanya, 31 Ağustos’ta sona erecek.

Volkswagen, 50 bin liraya varana kadar otomobil alana 12 ay vadeli sıfır faizle ödeme imkânı sunuyor. Passat, Golf ve Polo modellerinde geçerli olan kampanyaya hurda indirimi de dâhil durumda. 16 yaş ve üzerindeki aracını getirenlere hurda indirimi sağlanıyor.

Golf ve Polo modellerinde takas ve ödeme fırsatı

Sıfır faizle ödeme kampanyasının yanı sıra Polo ve Golf model binek araçlarda, eki otomobilini getirenlere indirim sağlanıyor. Polo‘nun 1.0 80 PS Trendline Manuel modeli, hurda indirimiyle birlikte 85 bin 750 liradan başlıyor.

Polo‘nun yanı sıra Golf’ün 1.0 TSI 115 PS Midline Plus Manuel modeli ise hurda indirimiyle beraber 115 bin 250 liradan başlıyor. Polo modelinde hurda teşviki 15 bin lirayken Golf modelinde ise bu değer, 12 bin lira olarak belirleniyor.

Sıfır faiz kampanyasından yararlanabilmek için Volkswagen KASKO ve Uzatılmış Garanti hizmetlerinin satın alınması gerekiyorken sıfır faizli ödeme kampanyası Golf‘ün 1.0 TSI 115 PS Midline Plus Manuel modeli için geçerli değil.

Volkswagen arabalarında takasla ÖTV indirimi

57 yıllık geçmişi bulunan Volkswagen, eski otomobilini getirene yeni araç alımında 15 bin lira seviyesine varana kadar ÖTV indirimi sunuyor.

Vergi matrahı 70 bin lira ya da 70 bin liradan düşük olan araçlar için 15 bin lira Vergi indirimi sağlanırken vergi matrahı 70 bin lira ile 120 bin lira arasında olan eski araçlar için 12 bin lira Vergi indirimi sağlanıyor.

Bu ayın sonuna kadar geçerli olan hurda araç kampanyası, 16 yaş ve üzerindeki araçlar için geçerli.

Otomobil devi, Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisi tarafından 1937 yılında kurulmuştu.

İkinci Dünya Savaşı’nı başlatan Adolf Hitler’in Alman halkını otomobil sahibi yapmak için tasarladığı en geniş kapsamlı projenin bu otomobil markası olduğu kabul ediliyor.