Kategoriler
Proje Haberleri

Volony Ömerli Malikaneleri satışları başladı

Volony Ömerli Malikaneleri projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Çekmeköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Volony Group tarafından hayata geçirilmektedir. Villa tipine sahip bu projede 84 adet konut bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Villa tipine sahip bu projede 84 adet müstakil malikaneler yer almaktadır. Bu villalar 300 metrekareden 1500 metrekareye kadar 5 farklı malikane tipinden oluşmaktadır. Her villa farklı bir mimariye sahiptir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, masa tenisi ve bilardo bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı, kafe ve restoran gibi sosyal tesisler bulunmaktadır. Projede isteğe göre villalara özel, müstakil yüzme havuzu yapılabilmektedir.

Ömerli villa projesi 60 bin metrekarelik dokunulmamış ormanlık alanı ile toplamda ise 75 bin metrekarelik yeşil alana sahiptir. Villalar deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Ayrıca konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 2 kat üzeri tüm malikanelerde asansör mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca konutlarda çamaşır odası mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre beyaz eşya bulunmaktadır. Üstelik bu malikanelerde balkon, veranda, depo veya kiler ve hizmetli odası bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Volony Ömerli Malikaneleri fiyatları ne kadar?

Volony Ömerli Malikaneleri projesinde 84 adet konut bulunmaktadır. Villalar 300 metrekareden 1500 metrekareye kadar 5 farklı malikane tipinden oluşmaktadır. Bu malikanelerin fiyat aralığı 1 milyon 350 bin Dolar ile 6 milyon 500 bin Dolar arasında değişmektedir. Üstelik projede kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor.

Proje, İstanbul’un Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi’nde yer almaktadır. Çevresinde seçkin sosyal olanakların bulunduğu doğanın içinde bir yaşam alanı sunmaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 1 544 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…