Kategoriler
Proje Haberleri

Vonsteel Concept 12 Nilüfer’in yeni yükselen yıldızı olma yolunda ilerliyor

Nilüfer Hasanağa semtinde yer alan Vonsteel Concept 12 avantajlı lansman fiyatlarıyla sizleri bekliyor. Şehrin merkezinde konumlanan proje 10.000 metrekare alan üzerine kurulu. 136 daire ve 28 ticari alandan meydana gelen proje Nilüfer’in yeni yıldızı olmaya aday. Her ayrıntısı ince düşünülmüş bu proje özel fiyatlar üzerinden alıcı bulmaya devam ediyor. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir konumda yer alan proje şehrin yeni gözdesi olma yolunda ilerliyor. Peki projede ödeme seçenekleri neler? Ayrıca projenin sosyal olanakları nasıl?

Vonsteel Concept 12 daire tipleri

2+1, 3+1 ve 2+1 dublex daire seçeneklerinin yanında kişiye özel kullanıma açık bahçe kat daireler mevcut. Dairelerde kapılar ahşap oda kapıları ve her dairede aynalı vestiyer bulunduruyor. İç özellikleri bakımından kaliteli malzemeleri ile ön plana çıkan daireler aynı zamanda her dairede klima alt yapısı bulunduruyor. Dairelerde asma tavan ve ışık bantları da mevcut. Daireler yerden sııtma sistemi ile ısıtılıyor.

Vonsteel Concept 12 sosyal olanakları

Sosyal alanlar bakımından zengin proje 7/24 özel güvenlik hizmetiyle güven içinde bir yaşam vaad ediyor. İçerisinde sıcak su sistemli kapalı havuz yer alan proje aynı zamanda vitamin bar, spa ve fitness center olanaklarına da sahip. Yapı langırt, masa tenisi, bilardo salonu, sauna gibi hizmetleriyle ön plana çıkıyor. Ayrıca proje size otel konforunda bir ev yaşamı sunuyor. Çocuk oyun alanları ile her yaşa hitap eden bir proje. Ayrıca proje toplantı odası ve açık-kapalı otopark seçenekleri barındırıyor. Doğa dostu projede güneş enerjisi ile enerji üreterek aynı zamanda aidat giderlerini azaltıyor. Gri su sistemi ile yağmur sularını filtre ederek bahçe sulamalarını gerçekleştiriyor.

Vonsteel Concept 12 ödeme seçenekleri

Brüt 137, net 111 metrekarelik 2+1 daireler 599 bin TL üzerinden satışta. Fiyatlar 629.000 TL’ye kadar yükseliyor. Net 117 metrekarelik 3+1 daireler 629 bin TL üzerinden alıcı buluyor. Görüntülü arama ile gezme imkanınız bulunan daireler hakkında detaylı bilgi için inşaat firması olan Vonsteel Group ile iletişime geçebilir ve size özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

23 Nisan Mahallesi, 255. Sokak, Tuğaş Ofis No:1 D: 5 Nilüfer / Bursa adresinde yer alan merkez ofisi ziyaret edebilir veya satış ofisi için 0534 601 72 80 numaralı telefon ile görüşebilirsiniz.

Diğer proje haberlerimiz için tıklayınız…

Exit mobile version