Kategoriler
Emlak Haberleri

Vonsteel Concept 12 projesinde yer alan dairelerin fiyatı

Nilüfer’de, 10 dönümlük arsa parseli içerisinde yeşil alanlarla kaplanan Vonsteel Concept 12 projesi, yatay mimariye sahip dokuz adet blokuyla yükseldi. Estetik mimarisiyle dikkat çeken proje, sakin ve huzurlu bir yaşam sunuyor.

İçerisindeki 136 adet konutun sakinleri, çevresindeki yeşil alanla temiz hava soluyor. İçerisinde 28 adet de ticari üniteye yer verilen projede, daire sakinleri, ihtiyaç malzemelerini kolay ve kısa sürede karşılayabiliyor.

Site sakinlerinin yerleşmeye başladığı projedeki anahtar teslimleri, hemen yapılıyor.

Vonsteel Concept 12 projesinde eğlence alanları

Modern konsepte sahip projede, site sakinlerinin sosyalleşecek ve boş vaktini verimli değerlendirecek alanlar da inşa edilmiş durumda. Bursa şehrinin Nilüfer ilçesine konumlandırılan projede kapalı yüzme havuzu bulunuyor.

Projedeki kapalı havuz, yüzme keyfini, kışın da mümkün kılıyor. Ayrıca, havuzun kapalı olması, kişinin kendini daha güvenli hissetmesini de sağlıyor. Vonsteel Group tarafından inşa edilen projenin sosyal donatıları arasındaki yüzme alanları bunlarla sınırlı değil.

Sauna ve SPA da site sakinlerinin vakit geçirebileceği alanlar arasında yer alıyor. havuz, sauna ve SPA’nın yanı sıra vücuda iyi gelecek fitness merkezi de bulunuyor. Projedeki restoran, sitede oturan aileler ve arkadaşları için hoşça vakit geçirebileceği diğer alanlardan.

Projedeki konut seçenekleri neler?

Vonsteel Grup tarafından inşa edilen Vonsteel Concept 12 projesinde, iki odalı ve bir salonlu daireler, net 111 metrekarelik alana sahip. Üç odalı ve bir salonlu daireler ise net 117 metrekarelik alana sahip olacak şekilde inşa edilmiş durumda bulunuyor. İki oda ve bir salona sahip dairelerin dubleks tipi seçeneği de yer alıyor.

Vonsteel Concept 12 projesinde daire fiyatları neler?

Bahse konu olan projedeki iki oda ve bir salona sahip dairelerin fiyatı, 599 bin Türk lirasından, üç oda ve bir salona sahip dairelerin fiyatı, 629 bin Türk lirasından başlıyor.

Adres: Balkan Mahallesi, 136. Sokak (Yeni Toki Karşısı) Hasanağa/Nilüfer/BURSA

Telefon: 0224 253 60 06