Kategoriler
Proje Haberleri

Vourla Green Park konutları Ağustos’ta teslim edilecek!

Vourla Green Park projesinin sahile 5 kilometre mesafede bulunan daireleri satışa çıktı. Anahtar teslimleri yaklaşık olarak 2021 Ağustos’unda başlayacak olan konutlar önemli donanımlara sahiptir. Dairelerin zemin malzemesi Hitit markalı granit, muslukları ECA, mutfak ankastre seti TEKA ve duvar kaplamaları 3 boyutlu Ege Seramik markalıdır. Bununla birlikte 7 inçlik görüntülü diyafon aygıtları, otomatik panjur sistemleri ve ithal oda kapıları oldukça kalitelidir.

Projedeki daire seçenekleri nelerdir?

Bu konut projesinde yer alan daireler 1 + 1, 2 + 1 ya da 3 + 1 gibi farklı türlerdedir. Bu dairelerden 1 + 1 odalılar normal daire olarak tasarlanmışken diğer konutlar dublekstir. Proje kapsamındaki dairelerin sayıları ise şöyledir:

  • 1 + 1 Odalı daireler: 32 tane / Brüt 55 metrekare
  • 2 + 1 Odalı daireler: 20 tane / Brüt 92 – 95 metrekare
  • 3 + 1 Odalı daireler: 8 adet / Brüt 115 – 124 metrekare

Vourla Green Park projesinin site özellikleri nelerdir?

Bu dairelerin konforunu yükseltmek için pek çok site detayı tasarlanmıştır. Her türlü malzemenin yer aldığı kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu ve kamera sistemi bunların başında gelir. Ayrıca basketbol sahası ve çocuk oyun alanı da sitede mevcuttur. Güvenlik kontrolünde olan kapalı otopark ise araçların güvenliği açısından önemli olmaktadır. Teknik altyapı olarak da merkezi jeneratör sisteminden söz etmek mümkündür. Bu jeneratör sistemi sayesinde daireler kesintisiz olarak elektrik kaynağına sahip durumdadır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Urla satılık daire seçeneklerinden olan bu daireler ortalamanın üzerindeki fiyatlara sahiptir. Vourla Green Park satılık daire fiyatları yaklaşık olarak 950 bin TL ile 1 milyon TL arasındadır. Bununla birlikte projenin tüm konut seçenekleri krediye uyumludur. Projenin diğer detaylarına dair bilgi almak için 0 535 838 66 50 numarası aranabilir.