Kategoriler
Emlak Haberleri

Wanda Vista İstanbul lansmanı yapıldı

Mar Yapı ve Çinli Wanda Group ortaklığı tarafından İstanbul, Güneşli’de hayata geçirilen Wanda Vista İstanbul projesinin basın lansmanı gerçekleşti

2018 yılında faaliyete geçecek olan Wanda Vista İstanbul projesinin basın lansmanı 22 Mayıs 2017 tarihinde yapıldı.

Wanda Vista Oteli İstanbul projesi 150 odalı bir otel olarak hizmet vermenin yanı sıra yine otel binası içinde yer alan Wanda Vista İstanbul’da ise 300 adet rezidans dairenin de işletmesini Wanda Group ortaklığı üstlenecek.

Özkök, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen tarihi İpek Yolu’nu canlandırma projesi ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Münir Özkök, “Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 29 ülkenin lider düzeyinde katıldığı Bir Kuşak Bir Yol Zirvesi ile Yeni İpek Yolu Planı’nı açıklayan Çin Halk Cumhuriyeti, Türkiye’yi bu projede Türkiye’yi çok özel bir noktada konumda. Ticari, kültürel ve sosyal olarak eşsiz cazibesi ile İstanbul, dünyanın her bölgesinden tüccarları, gezginleri, sanatçıları, zanaatkarları ağırlıyor. Bu gelişmeler doğrultusunda ‘Stratejik İşbirliği’miz çok daha anlamlı bir boyut kazanıyor. Proje ile Çİn Halk Cumhuriyeti ile geçmişten gelen bağlarımızın daha da güçleneceğine inanıyoruz. Wanda Vista’nın oryantal ve Çin folklorünü yansıtan atmosferi ile İstanbul’un en ilgi çekici otelleri arasında üst sıralarda yer alacağına ve İstanbul’un en değerkli gayrimenkullerinden biri olacağına inanıyoruz” dedi.

Chicago, Los Angeles, Londra, Sidney ve Gold Coast gibi dünyanın diğer birinci sınıf şehirlerinde de inşa edilecek olan Wanda Vista İstanbul’un basın lansmanı 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü saat 09.30’da Sunset Kuruçeşme adresinde gerçekleştirildi.