Kategoriler
Proje Haberleri

Wanda Vista İstanbul’da taksit imkanı

İstanbul şehrine bağlı bulunan Bağcılar ilçesinde Wanda Vista İstanbul projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Mar Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje iki bloktan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Wanda Vista İstanbul projesi bünyesinde 320 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan bloklar kule olarak inşa ediliyor. Söz konusu olan kuleler otuz iki katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar lokasyon itibariyle de ilgi görüyor. Wanda Vista İstanbul projesi Mahmutbey Mahallesi’nde bulunuyor. Bahsi geçen proje Taşocağı Yolu Caddesi’nde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Wanda Vista İstanbul projesinde bulunan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tipine uygun bir şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1 daire tipinde inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 100 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar için avantajlı ödeme planları mevcut. Wanda Vista İstanbul projesinde bulunan konutlar için vadelendirme seçeneği mümkün.

Bahsi geçen konutların 2020 yılı içerisinde tamamlanıp teslim edilmesi planlanıyor.