Kategoriler
Proje Haberleri

Waw 480 Kırıkkale eşsiz yaşama davet ediyor

Kırıkkale İli, Yahşihan İlçesi, Erenler Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Gökdemir Grup firması tarafından inşa edilmiştir. Waw 480 Kırıkkale konut projesi tamamlanmış olup daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Kırıkkale konut projesi Erenler Mahallesi’nde yer alan 112 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 8 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri Hilton banyo, giyinme odası, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, yangın alarmı gibi donanımlara sahiptir. Aynı zamanda proje kapsamında 480 adet daireye yer verilmiştir.

Konut projesi sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde oyun parkı, spor alanı, açık yüzme havuzu gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Geniş peyzaj alanına sahip projede otopark, kamera sistemi, kapıcı, güvenlik gibi hizmetler de sunulmaktadır. Waw 480 Kırıkkale konut projesinde yaşam başlamış olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 200 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Waw 480 Kırıkkale fiyatları ne kadar?

Kırıkkale konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

4+1, brüt 200 metrekare büyüklüğündeki daireler 480 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Waw 480 Kırıkkale nerede yer alıyor?

Konut projesi Akyıldız Mahallesinde lokasyon itibariye temiz hava ve sessizliğin tam ortasında konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje eğitim kurumlarına, dini tesislere, ulaşım imkanlarına çok yakındır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0312 264 26 84 ve 0532 013 60 60 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…