Kategoriler
Proje Haberleri

WAW University konutları öğrenci yurdu konseptiyle yükseliyor

WAW University projesi, Kasım 2019’dan beri devam etmekte olan bir konut projesi olmaktadır. Proje kapsamında inşa edilen 162 konutun daire seçenekleri arasında 1 + 0 (stüdyo daire), 1 + 1 ve 2 + 1 odalı seçenekler bulunmaktadır. Yaklaşık olarak 15 bin metrekare yüzölçümlü bir arsada gerçekleştirilen bu projenin Haziran 2021’de sona ulaşacktır. Ayrıca tam 22 ticari ünitenin de inşa edilmesi, projenin ekonomiye ne kadar katkı sağlayacağını gösteren bir detaydır.

Lüks bir öğrenci yurdu konseptinde hayata geçen bu projenin yatırıma uygun olduğu da söylenebilir. Çünkü daireler kadar ticari ünite seçenekleri de oldukça dikkat çekmektedir. Bununla birlikte WAW Holding tarafından hayata geçirilen diğer önemli projeler WAW Yıldırım Han, WAW Beyhill ve WAW 480’dir. Ayrıca bu projeler, University projesinin kalitesini yansıtabilecek düzeydedir.

WAW University nerededir?

Bu gelişmiş projenin yer aldığı arazi, Ankara Esenboğa Havalimanı’nın hemen yan tarafındandır. Dumlupınar – Yenice Yolu üzerindeki bu dairelerin yanından Çubuk Çayı geçmektedir. Ayrıca bu bölgenin ulaşım imkanları son derece gelişmiştir. Pek çok otobüs durağı, market ve anayolun mevcut olduğu proje lokasyonu özenle seçilmiştir. Bununla birlikte dükkanların ve konutların yapı sağlamlığı için her türlü deprem riski göz önüne alınmıştır. Dolayısıyla, inşaat işleri başarıyla bitmek üzere olan bu proje çok kalitelidir. Bu dairelerin konfor özellikleri de üst düzey olacaktır.

WAW University satılık daire fiyatları ne kadardır?

Projedeki konutların ya da dükkanların fiyat aralıkları henüz kesinleşmemiştir. Dolayısıyla bu konuda şu an için kesin bilgi mevcut değildir. Fakat WAW University satılık daire fiyatları ya da satılık dükkan fiyatları hakkında bilgi almak mümkündür. Bunun için ise firmayla irtibat kurmalıdır.  Firmanın müşteri adayları ile paylaştığı iletişim bilgisi bir telefon numarasından ibarettir. Ayrıca ilgili numara şudur:

444 19 26

Ayrıca Ankara’da yükselen diğer yeni konutlardan bazıları şöyle gösterilebilmektedir:

Bu Kule Cebeci

Hiem Göl Evleri

Portova Ovacık 

NEK Tower 

Skyline Tower

Northgate Ankara

 

Anasayfaya dönmek için TIKLAYINIZ

Diğer güncel proje haberlerine ulaşmak ve yeni konutlar hakkında bilgi sahibi olmak için ise BURAYA tıklayınız…

Exit mobile version