Kategoriler
Proje Haberleri

Wen Levent Residence sosyal donatıları

İstanbul’un Beşiktaş ilçesine bağlı Levent semtinde, Gener İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Wen Levent Residence konut projesi, toplam 1200 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesi, 14 katlı tek blokta 126 adet daireden meydana geliyor. 1+1 tipte ve 2+1 tipte dairelerin yer aldığı konut projesinde, dubleks daire seçenekleri de mevcut.

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler brüt 55 metrekare, projedeki 1+1 dubleks daireler 75 metrekare, projedeki 2+1 tipteki daireler 77 metrekare, projedeki 2+1 dubleks tipteki daireler ise 106 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Konut projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Wen Levent Residence projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 577 bin TL ila 950 bin TL arasında fiyatlarla, projedeki 2+1 tipteki daireler 790 bin TL ila 1 milyon 145 bin TL arasında fiyatlarla, projedeki 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 280 bin TL ila 1 milyon 630 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde 60 ay 0 faizli ödeme planları oluşturabilmek mümkün. Ayrıca banka kredisiyle de ödeme yapılabiliyor.

Wen Levent Residence projesi sosyal donatı özellikleri

Projede birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, kafe, restoran, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve bilardo gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı bulunuyor.

Hidroforlu ve asansörlü projede, lobi ve resepsiyon da var. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış olan konut projesinde, intercom sistemi mevcut. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı projedeki dairelerde ısı pay ölçer de var.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Oldukça merkezi bir konumda yer alan konut projesi, 4. Levent metro durağına kolay ulaşılabilir bir noktada. Proje; İstanbul Sapphire, Kanyon, Metro City gibi alışveriş merkezlerine de çok yakın.

Wen Levent Residence konut projesi, Sanayi Mah. Tuna Cad. No: 33 Levent/İstanbul adresinde.

Telefon: 0212 270 2 270