Kategoriler
Proje Haberleri

Wen Levent Residence’ta 72 ay vade

İstanbul’un Beşiktaş ilçesine bağlı Levent’te, Gener İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Wen Levent Residence projesi, toplam 1150 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

14 katlı tek bloktan meydana gelen projede toplam 126 adet daire bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 1+1 dubleks tipte, 2+1 tipte ve 2+1 dubleks tipte daire seçenekleri mevcut. Projedeki 1+1 tipteki daireler brüt 55 metrekare, 1+1 dubleks tipteki daireler 75 metrekare, 2+1 dubleks tipteki daireler 77 metrekare ve 2+1 dubleks tipteki daireler 106 metrekare büyüklüğe sahip durumda.

Konut projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Wen Levent Residence konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki konutlar 586 bin TL’den başlayan fiyatlarla, projedeki 2+1 tipteki daireler ise 859 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde yüzde 30 peşinat verip 72 ay vade yapabilmek mümkün.

Wen Levent Residence konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, kafe, restoran, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve bilardo gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Hidroforlu ve asansörlü projede resepsiyon da mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede merkezi ısıtma sistemi mevcut. Projedeki dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi oldukça merkezi ve toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor. Proje; İstanbul Sapphire, Kanyon, Metro City gibi alışveriş merkezlerine yakın bir yerde yükseliyor. 4. Levent metro durağına da yakın bir yerde olan Wen Levent Residence konut projesi, Sanayi Mah. Tuna Cad. No: 33 Levent/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 0212 270 2 270 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.