Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Wen Levent Residence’ta yüzde 0,99 faiz fırsatı

Genyap tarafından hayata geçirilen Wen Levent Residence projesinde 14 katlı tek blok içerisinde 126 adet daire bulunuyor. Bin 150 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde inşa edilen rezidans projesi, birçok servis hizmetini bünyesinde barındırıyor.

Beşiktaş’ta inşaatı tamamlanan projede yüzde 0,99 faiz oranıyla 120 ay vadeli ödeme seçeneği sunuluyor. İçerisinde elektrikli araç istasyonunu ve masaj odasını da barındıran projedeki dairelerin teslimi ise hemen yapılıyor.

Wen Levent Residence‘ta sosyal donatılar

Wen Levent Residence projesinde toplantı odası, çocuk kulübü, çocuk oyun parkı, hobi odası, bahçeli restoran/kafeterya, fitness merkezi, pilates ve yoga stüdyosu, kapalı havuz, Türk hamamı, sauna, soyunma alanı, duş kabinleri, buhar odası, masaj odası, cep sineması ve evcil hayvan alanı bulunuyor.

Projede, ayrıca, araç kiralama, havaalanı transfer, seyahat danışmanlığı, özel gün organizasyonu, çiçek ve hediye gönderme, boya ve tadilat, rezervasyon, kurye, daire temizlik, kuru temizleme, terzi, ayakkabı boyama, çilingir ve diğer teknik servis hizmetleri sunuluyor.

Projedeki kapalı otoparkta her daireye bir araç düşerken, proje alanında elektrikli araçlar için şarj istasyonu da bulunuyor. Misafir dairesine de yer verilen rezidans projesi, kameralı ve canlı güvenlik hizmetleriyle korunuyor.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Wen Levent Residence projesindeki 1+1 tipindeki daireler brüt 54 metrekare genişliğinde, 2+1 tipindeki daireler brüt 76 metrekare genişliğinde bulunuyor. Projedeki 1+1 dubleks tipindeki daireler brüt 69 metrekare genişliğinde, 2+1 dubleks tipindeki daireler ise brüt 99 metrekare genişliğinde alıcısına teslim ediliyor.

Projedeki konut alımlarında yüzde 0,99 faiz oranıyla 120 ay vade seçeneğinin yanı sıra 60 ay vadeyle faizsiz ödeme seçeneği de yer alıyor.

Proje nerede bulunuyor?

Kanyon AVM’ye yakın bir uzaklıkta konumlandırılan Wen Levent Residence, Levent’in merkezî bir konumunda bulunuyor.

İstanbul’daki özellikle iş merkezlerinin yoğunlukla bulunduğu Levent’te konumlandırılan proje, Büyükderece Caddesi’ne yürüme mesafesinde konumlandırılıyor. Toplu taşıma araçlarına yakın olmasıyla proje sakinlerine İstanbul’un karşı yakasına kolay ulaşım imkânı sağlanıyor. M2 Yenikapı-Hacıosman metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan projenin, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim köprülerine kolay ulaşım imkânı tanıyor.

Sultan Selim Mahallesi, Tuna Caddesi No: 33 Levent – Beşiktaş / İstanbul açık adresinde konumlandırılan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

(0212) 295 1 295