Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

White Tuzla’da bankasız ve faizsiz ödeme seçeneği

Tuzla’nın Evliyaçelebi semtine konumlandırılan White Tuzla projesinin çalışmaları White İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yükselen proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Pendik’teki Yüksek Hızlı Tren hattına, belediye binasına, devlet hastanesine; metro, dolmuş, otobüs duraklarına yürüme mesafesinde inşa ediliyor. E5 yolunun yakınında bulunan projedeki dairelerin bazılarına deniz, park ve havuz manzaraları eşlik ediyor.

İçerisinde seyir terası, Türk hamamı, suna, spor salonu, çocuk oyun alanı, tenis kortu, sosyal tesis alanı, kafeteryalar ve oturma alanlarının bulunduğu projedeki iki blok içerisinde toplam 199 adet daire yer alıyor.

Şinasi Dural Caddesi’nde inşaatına devam edilen projede kapalı otoparkın, kapalı yüzme havuzunun, kreşin ve spor salonunun bulunacağı belirtiliyor. Projedeki teslimlerin 2021 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirilmesi bekleniyor.

White Tuzla projesinde konut fiyatları

Evliyaçelebi Mahallesi’nde bulunan White Tuzla projesinde 1 oda ve 1 salon konut tipleri 77 metrekare büyüklüğünde, 2 oda ve 1 salon konut tipleri 110 metrekare büyüklüğünde, 3 oda ve 1 salon konut tipleri 138 metrekare büyüklüğünde, 4 oda ve 1 salon konut tipleri, 244 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.

Projedeki 1 oda ve 1 salon daire tipleri 250 bin liradan, 2 oda ve 1 salon daire tipleri 360 bin liradan, 3 oda ve 1 salon daire tipleri 480 bin liradan, 4 oda ve 1 salon daire tipleri 1 milyon 100 bin liradan başlıyor.

Daire satın alımlarında firma bünyesinde kefil şartı olmadan 48 ayda faizsiz ödeme planı oluşturuluyor. Kişiye özel ödeme planında 175 bin liraya kadar olan kısım faizsiz olarak veriliyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

Evliyaçelebi Mahallesi, Şinasi Dural Caddesi, Küme Sokağı, No:2 , 34944, Evliyaçelebi – Tuzla/İstanbul açık adresinde inşa edilen White Tuzla projesi liseleri, ortaokulları, spor merkezlerini ve D100 yolunu da çevresine alıyor.

Sanayinin kalbi Gebze’ye ve Darıca’ya da yakın olan proje hakkında detaylı bilgi edinmek için aşağıdaki telefon numarasını arayabilirsiniz:

Tel: 0212 504 77 00