Kategoriler
Proje Haberleri

Willow Gardens 2. Etap villaları Tepebaşı’nda yükseliyor!

Willow Gardens 2. Etap, Karakaya İnşaat firması tarafından Tepebaşı’nda gerçekleştirilecek olan bir projedir. Başlamak üzere olan bu konut projesinde oldukça lüks villa seçenekleri vardır. Oda sayıları 4 + 1 olan bu villalar çift banyoya sahiptir. Bununla birlikte villaların büyüklük ölçüleri şunlardır:

  • Brüt 305 metrekare – Net 255 metrekare

Zemin kat 81 metrekare, 1. kat 112 metrekare, açık teras 112 metrekare

  • Brüt 277 metrekare – Net 237 metrekare

Zemin kat 73 metrekare, 1. kat 102 metrekare, açık teras 102 metrekare

Bu villaların hepsinde görüntülü diyafon sistemi, hırsız alarmı, uzaktan doğalgaz kontrolü, uzaktan diyafon kontrolü ve otomatik panjurlar vardır. Ayrıca ebeveyn odası ve çamaşır odası diğer detaylar arasındadır.

Karakaya İnşaat Willow Gardens projesinin 2. Etabını nerede gerçekleştiriyor?

Bu projenin gerçekleşeceği alan Eskişehir – Tepebaşı’nın Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde bulunmaktadır. Sakarya Eğitim Kurumları Anaokulu – İlkokulu – Ortaokulu, TOKİ Şehit İkram Cirit Anadolu Lisesi ve Aşağı Söğütönü Aile Sağlığı Merkezi buraya çok yakındır. Ayrıca Hilal Köy Sokak civarındaki villalar oldukça güvenli ve sakin bir bölgede yer almaktadır. Bununla birlikte ilçe merkezine ulaşım da kısa sürmektedir. Merkezi konum dolayısıyla pek çok önemli yere ulaşımın kolay olması projeye değer katmaktadır. Ayrıca Anadolu’nun deprem kuşağında yer alması, projelerde sağlamlığın önemini artırmıştır. Willow Gardens villaları da son derece sağlam bir zemin üzerinde yükselmektedir.

Willow Gardens 2. Etap villalarının fiyatı ne kadardır?

Willow Gardens 2. Etap projesinde konut fiyatlarının yüksek olması bekleniyor. Konut kredisine uygun olmayan bu villalar, türlerine göre 1 milyon 500 bin TL – 1 milyon 600 bin TL civarındaki fiyatlara sahiptir. Ayrıca takas yöntemi kullanıma açıktır. Proje ile ilgilenenler, 0 532 684 19 21 numarasını arayarak daha fazla bilgi alabilir.

Ayrıca Eskişehir konumunda hayata geçen diğer projeler arasında şunlar da vardır:

Cadde Seyir Konutları

Es My Life Konutları

Batıkent Modern Cadde

Söğütönü Panorama Evleri

Terrace Park Eskişehir

Kaliteleri dolayısıyla dikkat çeken bu projelerin hepsi sitemizde detaylı olarak mevcuttur. Anasayfaya ulaşmak ve arama yapmak için TIKLAYINIZ.