Kategoriler
Emlak Magazin

Wilma Elles otelini satışa çıkardı

‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisiyle tanıdığımız güzel oyuncu Wilma Elles, bankaya olan kredi borcu yüzünden apart otelini satışa çıkardı. Şimdilerde iki çocuk annesi olan ünlü oyuncunun, covid-19 salgın hastalığında ekonomik boyutta etkilendiği konuşuluyor. 18 odalı apart otelini ise yalnızca bir şartla satışa çıkardı.

Willa Elles otelini satışa çıkardı

Dizi ve film gelirlerini gayrimenkule yatıran ünlü oyuncu sahibi olduğu 18 katlı apart oteli satışa sundu. Bankaya olan kredi borcunu ödemek için otelinden vazgeçen oyuncu, Türkiye’de bulunduğu dönemde çocuklarının babası İşadamı Kerem Göğüş ile aşk yaşamıştı. Bu aşkın sonunda dini nikahla evlenen ve birlikte yaşamaya başlayan Elles ile Göğüş bir süre sonra yollarını ayırmak durumunda kaldı. Bunun üzerine kendi memleketi olan Almanya’ya kesin dönüş yaptığı konuşulan güzel oyuncu şimdilerde ikiz çocuklarıyla birlikte Köln’de yaşıyor.

Ancak son dönemde tüm dünyayı etkileyen COVID-19 salgın hastalığı güzel oyuncuyu da etkiledi. Beşiktaş’ta bulunan apart otelini bankaya olan kredi ödemeleri nedeniyle satışa çıkaran ünlü oyuncu; otelinin satış fiyatını 11 milyon üzerinden açtı. Borcunun 5 milyon liralık olduğu medya çalışanları tarafından ortaya çıkarılan Elles, son dönemde yaşanan ekonomik kriz karşısında otel fiyatında indirim yaptı. 11 milyon değer biçtiği oteli şimdilerde 9 milyon lira olarak yeni alıcısını bekliyor.

Güzel oyuncunun şartı ise otel işletmeciliğini çok sevdiği için işletmeciliği elden bırakmak istememesi. Yani otelin yeni sahibi olacak kişi tarafından bu şartın kabul görmesi gerekiyor.

Wilma Elles kimdir?

18 Ekim 1986 Köln doğumlu Alman oyuncu, 2005 yılından itibaren kariyerini sürdürmektedir. İki erkek ve iki kız kardeşi bulunan Elles’in, 10 yaşından itibaren okulda tiyatro gösterilerinde yer aldığı biliniyor. Oyunculuk, müzik ve dans dersleri ile kendini yetiştiren güzel oyuncu, Köln Üniversitesi’nde birtakım çalışmalar ile ön plana çıkmıştır.

2004 yılı Köln’de Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule mezunu olan Alman oyuncu, 2008 yılında Türk Usulü, “The End” ve “Das Weinen davor” adlı sinema filmlerinde başrol olarak ismini duyurmuştur. Türk ekranlarında ise 2010-2013 yapımı Kanal D’de yayınlanan ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisi sayesinde Türkiye’de tanınırlığı artmıştır. Caroline rolüyle seyirciyle tanışan ve yeni yapımlarda adını duyurmaya devam eden güzel oyuncu şimdilerde Türkiye’de yaşamıyor.