Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Wind Göksu lansman öncesi kişiye özel ödeme fırsatları sunuyor

Wind Göksu, Ankara’nın Yenimahalle bölgesinde yükseliyor. Gökdemir Grup’un imzasını taşıyan konut projesi 6 bin 461 metrekarelik arsa alanına sahip. Teslimlerin Aralık 2021’de yapılacağı proje; lansman öncesi kişiye özel ödeme fırsatları sağlıyor.

Wind Göksu proje özellikleri

Gökdemir Grup tarafından inşası başlatılan konut projesi Wind Göksu, Ankara’nın Yenimahalle bölgesinde konumlandırılmıştır. Toplamda 6 bin 461 metrekarelik arsa alanına sahip olan yapı, 17 katlı tek bir blok üzerinden satışa sunuluyor. 159 daire ve 6 mağazadan meydana gelen projede tüm daireler 1+1 ve 2+1’dir. Daire boyutları bakımından 1 oda 1 salonlar net 47 metrekareden, 2 oda 1 salon daireler net 77 metrekareden alıcısını bekliyor.

Projede sosyal donatılar

Göksu projesi, güvenlik personelleri tarafından alan güvenliğini sağlamıştır. Can ve mal güvenliği kameralı güvenlik sistemleriyle desteklenmektedir. Açık otopark alanlarıyla güçlendirilen proje, araç sorunlarını ortadan kaldırır. Bina içlerinde geliştirilen asansör; konut içlerinde intercom sistemi, merkezi ısıtma, ısı pay ölçer ve balkon ile güçlendirilmiştir. Konumuyla dikkat çeken proje, metroya, hastanelere, okul ve sosyal merkezlere yakınlığıyla biliniyor. AVM ile karşılanan her türlü temel ve sosyal ihtiyaç; ünlü Göksu Parkı’na 1000 metre, Eryaman Hastanesi’ne 2500 metre, İstanbul Yolu’na 500 metre ve metro istasyonuna 800 metre uzaklıktadır.

Projede daire fiyatları

Konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Lansman öncesi indirim fırsatı sunmaya devam eden Gökdemir Grup, konut teslimleri için Aralık 2021’i verdi. Projede minimum daire fiyatı 379 bin TL’den başlayarak tercihlere göre yükselmektedir.

Detaylı bilgi için:

Çakırlar Yenibatı Mah. 5403 Sok. No:3 Yenimahalle/Ankara

0312 264 62 84

info@gokdemirgrup.com.tr

Proje haberlerine göz atmak için tıklayınız.

Exit mobile version