Kategoriler
Proje Haberleri

Wind Göksu Rezidans satışları devam ediyor

Wind Göksu Ankara projesinde yer alan dairelerin satışları tüm hızıyla devam etmektedir.  Konut projesi Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Yeni Batı Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Gökdemir Grup firması tarafından inşa edilen konut projesi 6 bin 461 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanına üzerinde yükselmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Konut projesi ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Gökdemir Grup tarafından inşası başlatılan konut projesi Wind Göksu Rezidans projesi Ankara’nın Yenimahalle bölgesinde konumlandırılmıştır. 6 bin 461 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen proje 15 katlı tek bir blok üzerinde yükselmektedir. Konut projesinde toplam 159 adet konuta yer verilmektedir. Ayrıca projede 159 daire dışında 6 adet ticari ünite de yer almaktadır. Söz konusu konut projesinde iki tip daireler yer verilmektedir. Daireler 1+1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı daire seçeneğinden meydana gelmektedir.

159 adet dairenin 64 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Dairelerin 95 tanesi ise 1+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Daire boyutları bakımından 1 +1 tip konutlar brüt 57, net ise 47 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 2+1 tip konutlar ise brüt 90, net ise 77 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Projede hangi sosyal alanlar vardır?

Göksu projesi, güvenlik personelleri tarafından alan güvenliğini sağlamıştır. Can ve mal güvenliği kameralı güvenlik sistemleriyle desteklenmektedir. Açık otopark alanlarıyla güçlendirilen proje, araç sorunlarını ortadan kaldırır. Ayrıca bina içlerinde geliştirilen asansör; konut içlerinde intercom sistemi, merkezi ısıtma, ısı pay ölçer ve balkon ile güçlendirilmiştir.

Wind Göksu daire fiyatları ne kadar?

Konut projesinde daire fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları dairelerin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda projede satılık daire fiyatları 299 bin TL’den başlamaktadır.

Yenimahalle konut projesinde yer alan brüt 57 metrekarelik 1+1 tip daireler 299 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Gökdemir Grup konut projesinde yer alan brüt 90 metrekarelik 2+1 tip daireler ise 449 bin TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün olabiliyor.

Proje nerede yer alıyor?

Wind Göksu Ankara konut projesi Çakırlar Yenibatı Mahallesi, 5403 Sokak, No:3 Yenimahalle / Ankara adresinde yer alıyor.

Konumuyla dikkat çeken proje, metroya, hastanelere, okul ve sosyal merkezlere yakınlığıyla biliniyor. Proje ayrıca Göksu Parkı’na 1000 metre, Eryaman Hastanesi’ne 2500 metre, İstanbul Yolu’na 500 metre mesafededir. Metro istasyonuna ise 800 metre mesafede yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için 0312 264 26 84 veya 0532 013 60 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ankara konut projesi 2021 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje haberlerine göz atmak için tıklayınız.

Exit mobile version