Kategoriler
Proje Haberleri

Winlife İstanbul Residence’ta firma bünyesinde taksit

İstanbul’un Pendik ilçesinde, Hak Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Winlife İstanbul Residence konut projesi, toplam 4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

13 katlı tek bloktan meydana gelen konut projesinde toplam 142 adet daire mevcut. Projede 1+1 tipte ve 2+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki 1+1’ler 67, 68, 71 metrekare, 2+1’ler ise 114 ile 116 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Yarısı satılan konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Winlife İstanbul Residence konut projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1 tipteki daireler 332 bin TL ila 421 bin TL arasında fiyatlarla, projedeki 2+1 tipteki daireler ise 606 bin TL ila 701 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde yüzde 30 peşinat verip inşaat şirketi bünyesinde yüzde 20’lik kısım için taksit yapabilmek mümkün. Kalan yüzde 50’lik para ise teslimde alınıyor.

Winlife İstanbul Residence projesi sosyal donatı özellikleri

Projede birçok sosyal donatı özelliği mevcut. Projede güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, kameriye, barbekü alanı, çocuk oyun alanı, toplantı salonu ve spor salonu gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor.

Asansörlü konut projesinde, yerden ısıtma sistemi ve merkezi sistem kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin bulunduğu projede split klima da mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Winlife İstanbul Residence konut projesi, oldukça merkezi bir noktada konumlanıyor. Projeden toplu taşıma olanaklarına da kolayca ulaşabilmek mümkün. Proje, metroya ve E-5’e çok yakın. Minibüs ve otobüs güzergahında yer alan proje, marina ve İDO’ya 5 dakika uzaklıkta. Hızlı tren ve Pendik çarşıya yürüme uzaklığında olan konut projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na da 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Adres: Kaynarca Mah. Bulvar Cad. Pendik/İstanbul

Telefon: 444 1 620