Kategoriler
Proje Haberleri

XL Mimarlık+Mühendislik’e 2 ödül birden

XL Mimarlık+Mühendislik firmasına The DNA Paris Design Awards 2020’de iki ödül birden geldi. Söz konusu olan The DNA Paris Design Awards 2020’de Paris merkezli olarak iç mimarlık, peyzaj tasarımı, ürün tasarımı ve grafik tasarım ana kategorilerinde yer alan projeler ödüllendiriliyor.

Bu ödül töreninde de XL Mimarlık+Mühendislik, İrme Elektrik Genel Merkez Binasi ve WITHCO Coworking Space projeleri ile iki ayrı ödül almaya hak kazandı.

WITHCO Coworking Space projesi mimarlık ve yenileme kategorisinde birinci oldu. İrme Elektrik Genel Merkez Binası ise grafik tasarım ve renkli proje kategorisinde yer alan Honorable Mention ödülüne layık görüldü.

Yarışmada firmaya birincilik getiren proje olan WITHCO Coworking Space, İzmir’de yer alıyor. Projede 75 ofis odasının yanı sıra 45 masa ünitesi, 98 kişilik de amfi bulunuyor.

İrme Elektrik Genel Merkez Binası ise eski bir depo binası olarak kullanılan yapının şirketin tasarımı ile perakende ve toptan satış ile depolama, ofis ve ağırlama alanı eğitim ve rekreasyon alanlarının bir arada çalıştığı bir yapı olarak hayata geçirilmiş.