Kategoriler
Proje Haberleri

Yade Hanım Konakları Akşehir’de satışa çıktı!

Yade Hanım Konakları adlı proje, Onur İnşaat’ın Akşehir’de hayata geçirdiği yeni bir konut projesidir. 3 + 1 odalı dairelerin meydana getirdiği projenin en önemli özelliği konumudur. Şehrin gürültüsünden uzaktaki bu konutlar brüt olarak 180 m2, net olarak 135 m2 boyutundadır. Daire odaları, derzli parke zemine sahiptir. Ayrıca zemin kat dairelerinin kat bahçesi olanağı vardır. Vinil duvar kağıtlarına, gömme rezervuara ve asma tavanlara sahip olan bu daireler 3 cephelidir.

Güvenlik görevlisi ile kapıcı görevlisinin hizmet vermekte olduğu site alanında ise 3.500 m2 peyzaj alanı mevcuttur. Bununla birlikte 60 araç kapasitesine sahip yer altı otoparkı da siteye değer katan detaylardan bir tanesidir. Ayrıca konutların ısı ve ses yalıtımı bulunur. Güneş ışınlarının istenmeyen düzeyde odaya girişini engelleyen özel pencere camları ise oldukça kullanışlıdır. Lavabo dolabı, mutfak dolabı ve diğer pek çok kaliteli detaydan dolayı bu projenin üst düzey olduğu görülmektedir.

Yade Hanım Konakları nerede yükseliyor?

Bu dairelerin yer almakta olduğu alan, Konya – Akşehir’deki Yeni Mahalle’nin Fatih Sultan Mehmet Caddesi’dir. Bu cadde, Konya – Afyon Yolu’na bağlanan Seyyid Mahmut Hayran Caddesi’ne uzanmaktadır. Ayrıca konutların tam karşısında Şehit Zeynep Sağır Anadolu İmam Hatip Lisesi vardır. Selimiye Camii ve Merih Parkı da Yade Hanım Konakları ile yakın mesafededir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Satışa çıkmış olan tüm daireler krediye uygun olmaktadır. Aidat giderinin yaklaşık 100 TL olması beklenen bu dairelerin fiyatı ise 600.000 TL’dir. Yade Hanım Konakları satılık dairelerin hemen hemen aynı özelliklere sahip olduğu bir proje olmaktadır. Dolayısıyla çeşitli fiyat aralıkları mevcut değildir. Fakat dairelerin kat durumu vs. detaylar, belirlenmiş olan daire değerlerini bir miktar değiştirebilir.

Detaylı bilgi için arayınız:

  • 0545 856 67 89