Kategoriler
Proje Haberleri

Yade Hanım Konakları satışları devam ediyor

Konya Akşehir bölgesinde yer alan Yade Hanım Konakları avantajlı fiyatlar üzerinden satışta. Onur İnşaat farkıyla satışta olan daireler merkezi konumu ve gelişmiş iç özellikleriyle dikkat çekiyor. Projede daire fiyatları nasıl? Projede daireler konut kredisi kapsamına giriyor mu?

Yade Hanım Konakları daire seçenekleri

Proje kapsamında yer alan brüt 180 net ise 135 metrekare genişliğe sahip lüks 3+1 daireler satışta mevcut. Beş katlı bina içerisinde yer alan geniş daireler iki adet banyo ve iki adet balkona sahip.  Projede üç cepheli daireler deprem yönetmeliğine uygun statik çözüm ile dikkat çekiyor. Projede dairelerde yeni nesil asma tavan ve mutfak dolapları var. Ayrıca portmanto ve giyinme odası dolaplarına sahip daireler alttan ısıtma ile de ısınıyor. Bunun yanında daireler vinil duvar kağıtları ve hol ile antrelere country model kaplamalara da sahip. Bununla birlikte güneş kırıcı cam sistemleri ve kapı girişi ayakkabılığı da daire özellikleri arasında yer alıyor. Ayrıca zeminlere granit kaplamanın yanında oda içlerinde de derzli parke mevcut.

Yade Hanım Konakları sosyal olanakları

Proje kapsamında kapıcı ve güvenlik alanları mevcut. Ayrıca 3500 metrekare peyzaj alanına sahip projede bireysel doğalgaz ve yer altı otoparkı da mevcut. Isı ve ses yalıtımına sahip daireler konum itibariyle hastane, marketi semt pazarı ve üniversite gibi alanlar ile okullara yakın konumda yer alıyor. Ayrıca projede daireler şehir merkezinde yer alıyor.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamındaki 180 metrekarelik 3+1 konutlar 600 bin TL fiyat üzerinden satışta. Ayrıca projede aidatın ise 50 TL olması öngörülüyor. Projede yer alan ödeme seçenekleri arasında takas seçeneği de mevcut. İnşaat firmasından satışta olan daireler konut kredisi kapsamına da uygun durumda yer alıyor. Projede yer alan daireleri sanal tur ile gezmek için proje internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0332 813 87 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…