Kategoriler
Proje Haberleri

Yakamoz Park Evleri Malatya satışları başladı

Yakamoz Park Evleri Malatya projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Malatya Battalgazi’de bulunan proje Canbaylar Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 173 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 145 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra kamelyalar, oyun alanları, basketbol sahası ve spor alanları gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Asansör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi özelliklere sahiptir. Dairelerde 2 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Yakamoz Park Evleri Malatya konumu ve fiyatları hakkında

Yakamoz Park Evleri Malatya projesi, Malatya’nın Battalgazi İlçesi Çamurlu Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market ve hastane gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz birçok alan mevcuttur. Ulaşım olarak ise anayola yakın olup metrobüs, minibüs, dolmuş ve otobüs gibi taşıtları kullanabilirsiniz.
Projede bulunan, brüt 173 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 525.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (422) 311 03 11 veya 0 (532) 487 18 75 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…