Kategoriler
Proje Haberleri

Yakapark fiyatları

İstanbul ilinin Kartal ilçesinde Yakapark projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Y.Gülhan İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan proje toplamda üç bloktan meydana geliyor. Bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başaran projenin çalışmalarının önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Yakapark projesi bünyesinde 166 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen konutlar on yedi katlı bloklarda inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Projede bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Yakapark projesindeki konutların büyüklükleri ise dört farklı plandan oluşuyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 86 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Yakapark projesindeki 2+1 konutlar 437 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 700 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmekte olan 4+1 daire tipindeki konutlar da 1 milyon 127 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan konutlar lokasyon özellikleriyle de dikkat çekiyor. Yakapark projesi merkezi konumu sayesinde ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırıyor. Bahsi geçen konutlar Yakacık Yeni Mahallesi, Dereüstü Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların 2020 yılı içerisinde tamamlanıp alıcılarına sunulması planlanıyor.