Kategoriler
Emlak Haberleri

Yakapark Kartal’da yükseliyor

YGülhan İnşaat tarafından İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yakacık Yeni Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Yakapark Kartal projesinde ön talep toplama süreci başladı.

6 bin 300 metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan Yakapark Evleri projesi 3 konut bloğunda toplam 166 adet konuttan meydana geliyor.

Yakapark Konutları projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 3+2 ve 4+2 tipinde daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin alanları ise 81 metrekare ile 294 metrekare arasında değişmektedir.

Ön talep süreci devam eden YGülhan İnşaat Yakapark projesinde satılık daire fiyatları, ödeme seçenekleri, projenin teslim tarihi gibi bilgiler henüz açıklanmadı.

İkisi 12 katlı, biri ise 16 katlı 3 bloktan meydana gelen Yakapark projesinde şelale süs havuzu, sauna, buhar odaları, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş ve koşu parkuru, tenis, basketbol, voleybol, mini futbol sahası, bisiklet ve paten yolu, sinema odası, party ve kareoke odası, çocuk oyun alanları, kreş, seyir terası, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0216 451 14 14